SP 2014 Brazil - tipovi, komentari, prognoze ...
Re: SP 2014 Brazil - tipovi, komentari, prognoze ...
Ja cu u centru Berlina da gledam utakmicu, zavrsavam Evropsko dan pre toga. Navijam za Nemce cisto da bude veci dozivljaj.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije ti uopste fora... 
Drugar i ja smo u Veroni u kaficu sa bar 300-400 navijaca Milana jedini navijali za Barsu
Naravno, Barsa dobila

Drugar i ja smo u Veroni u kaficu sa bar 300-400 navijaca Milana jedini navijali za Barsu

Naravno, Barsa dobila

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Preskocio si da napises da si navijao u sebi 

Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Ni pod razno - u dresovima Barse! 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Fudbal me uopste ne interesuje, samim tim ni ishod utakmice sto se tice mene kao navijaca 
Najvise bih vileo da budu penali pa da bude najneizvesnije

Najvise bih vileo da budu penali pa da bude najneizvesnije

Nekome je pobeda nemaca presela.
Hockenheim ticket discount offer backfires
A marketing gimmick has backfired ahead of next weekend's German grand prix.
Germany's Auto Motor und Sport said a EUR 11 ticket discount was being offered for every goal scored by the national team in its world cup semi-final against Brazil.
'Die Mannschaft' then stunned the world by humiliating Brazil with a staggering final score of 7:1. It means a EUR 77 discount per ticket in the six highest categories for the German grand prix.
"The inventor of the campaign probably had not imagined such a result," said Auto Motor und Sport correspondent Michael Schmidt.
Hockenheim ticket discount offer backfires
A marketing gimmick has backfired ahead of next weekend's German grand prix.
Germany's Auto Motor und Sport said a EUR 11 ticket discount was being offered for every goal scored by the national team in its world cup semi-final against Brazil.
'Die Mannschaft' then stunned the world by humiliating Brazil with a staggering final score of 7:1. It means a EUR 77 discount per ticket in the six highest categories for the German grand prix.
"The inventor of the campaign probably had not imagined such a result," said Auto Motor und Sport correspondent Michael Schmidt.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Kontakt:
Haha 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Po kladzama kec na Brazil i Nemacku je 2.3-2.4, a dvojka na Holandiju i Argentinu 2.9-3.0.
Na koju foru je Brazil posle 1-7 u prednosti?
Na koju foru je Brazil posle 1-7 u prednosti?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Na foru da se Silva vraca. Da je on bio u timu ne bi utakmica ni bila takva, pa nisu bas 7x slabiji od DE 

Stvarno ako im jedan čovek pravi razliku od 7 golova, kakav je to tim?
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Haha odlicno
Nego, sta mislite za sutrasnji mec? Da li su se ekipe oporavile od poraza tj. koja se ekipa vise oporavila od poraza?
Ja standardno navijam za Holandiju, ali mislim da ce ipak Brazil uzeti trece mesto.

Nego, sta mislite za sutrasnji mec? Da li su se ekipe oporavile od poraza tj. koja se ekipa vise oporavila od poraza?
Ja standardno navijam za Holandiju, ali mislim da ce ipak Brazil uzeti trece mesto.