ftj napisao:Našli mu lož ulje i od toga se napravio članak.

ftj napisao:Našli mu lož ulje i od toga se napravio članak.
Pre toga teba spaliti Nis...ovaj, Gasprom Neft!!!!!Milos napisao:Uf kad bi dosao Shell u Srbiju i/ili Total i Agip (Eni)
5 dana posle ovog sipanja - 170,9 dinara.Ogi napisao:Malopre sipao EKO BMB 98 po 168,9 dinara. Idemooooooooo!!!
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomij ... ta.lt.htmlTheWickerMan napisao:Evropremium 95 i 98 nisu nasi...Ogi napisao:Kako to mislis zabranjen uvoz ?Xepoj87 napisao:Samo Evrodizel je iz uvoza,ostalo je nase,zabranjen uvoz,osim nelegalan sverc
Iz pouzdanih izvora znam da ce od 2013. biti dozvoljen uvoz svih goriva.
Tako da ce preko 100-oktanski benzin biti dostupan i kod nas,sto ce obradovati vlasnike sportskih makina![]()
98 nije nas.
sent from Kenda digitron using Tapatalk
Da, pa da imamo extra super gorivo po ceni od 2eMilos napisao:Uf kad bi dosao Shell u Srbiju i/ili Total i Agip (Eni)
Ja znam pouzdano da MOLov Evro premuim,EKO98,MOL TNG,dosta EDa nisu naši ... lični sam svedok dopremanja derivata u Srbiju na više mesta,znam šta sam videoXepoj87 napisao: http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomij ... ta.lt.html
Evo,ovo je prica od pre svega 6 meseci...
A ovo mi je rekao drugar koji je obavesten iz pouzdanih izvora:
"Inace od januara 2013 ce gorivo biti slobodno. Mislim na benzin
Bice i kod nas od sto i preko oktana"
Sta ja znam,znam samo da je gorivo krdza i da je retko koje iz EU,ako ga uopste ima...
A sta ce ti 98 oktana, ne vozis ti neku ultra sportsku masinu, to ni nije za tvoj auto./Ogi napisao:EKO 98 - 175 DINARA.
Jbg, buranija kao ja nista drugo ni ne moze da rusiNexT napisao:sta su oni krivi....
Treba da poubijamo goveda iz ministarstva koja su odlucila da akciza bude 200%...
Ogi jel ti manje trosi tog 98?dag81 napisao:A sta ce ti 98 oktana, ne vozis ti neku ultra sportsku masinu, to ni nije za tvoj auto./Ogi napisao:EKO 98 - 175 DINARA.
Sto puta sam pisao zasto, ne mogu vise.dag81 napisao:A sta ce ti 98 oktana, ne vozis ti neku ultra sportsku masinu, to ni nije za tvoj auto./Ogi napisao:EKO 98 - 175 DINARA.
Pa da pali i po suncudag81 napisao:A sta ce ti 98 oktana, ne vozis ti neku ultra sportsku masinu, to ni nije za tvoj auto./Ogi napisao:EKO 98 - 175 DINARA.