2015 Volkswagen Passat
Re: 2015 Volkswagen Passat
Ja sam mislio na najnovije, ima jih u ogromnim brojevima, kao i sve predhodne. A passat nije premijum....nikad neče za mene jedan VW (volks wagen zaboga
) biti premium, niti bi to trebalo...dobro premium je samo naziv kako nabiti maržu na nešto obično a individualizam je izgovor da prodaš klotaru po ceni ful opemljenog NE premijum avta

Uvek je i bio skuplji od konkurenata ali sad su defintivno preteraliDay Walker napisao:Kod nas ce biti jeftiniji, ali svakako dosta skuplji od konkurenata

Passat sa najjacom motorizacijom i opremom ne bi smeo da kosta vise od 40k evra tj. oko 20k sa najosnovnijom.
Mene bas zanima kako izgleda taj proces odlucivanja nekog genijalca koji za iste pare moze da kupi ekvivalentni Merc C ili BMW 3 a on ipak uzme Passata. Da ne pominjem da posle merc i bmw bolje drze cenu, manje se kvare, manje trose pa na kraju izadju daleeeeko povoljniji.
Jedan od najcescih razloga za kupovinu VW-a je i zabluda i neinformisanost. Ljudi se prosto boje da udju u recimo Merc salon misleci da je tamo sve jakooo skupo pa na kraju kupe VW i ne pokusajuci da se raspitaju za cenu ekvivalentnog premium modela. Tako je moj kolega bez dileme vikao da ce uzeti golfa, posle pazljivije racunice na koju sam ga naterao uzeo je 118d.
Jedan od najcescih razloga za kupovinu VW-a je i zabluda i neinformisanost. Ljudi se prosto boje da udju u recimo Merc salon misleci da je tamo sve jakooo skupo pa na kraju kupe VW i ne pokusajuci da se raspitaju za cenu ekvivalentnog premium modela. Tako je moj kolega bez dileme vikao da ce uzeti golfa, posle pazljivije racunice na koju sam ga naterao uzeo je 118d.
Laki to ni meni nije jasno 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: 2015 Volkswagen Passat
Neko hoce da kupi prostraniji i udobniji auto i onda naravno uzme passata.
Ja bih mogao reci da mi nije jasno kako neko uzme bmw/c klasu koje su manje, skucenije, neudobnije od pasata, skuplje za odrzavanja i daleko vise se kvare jelte, ali ima ljudi raznih
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Ja bih mogao reci da mi nije jasno kako neko uzme bmw/c klasu koje su manje, skucenije, neudobnije od pasata, skuplje za odrzavanja i daleko vise se kvare jelte, ali ima ljudi raznih

Strasno kakva nerealnost u svakom pogledu...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: 2015 Volkswagen Passat
To i ja smatram za tvoj post, tolika kolicina zabluda i netacnih informacija da je to frapantno.
Sve sto sam rekao su cinjenice vise puta prezvakane i dokazane na forumu, tako nema sanse da ulazim u raspravu i ponovo dokazujem teoreme.
Mogu da shvatim kad neko velica Audi, ali kad krene za VW stvarno mislim da se samo sali (zapravo mislim da i ti to sad radis) i nd vredi ozbiljno diskutovati o tome...
Mogu da shvatim kad neko velica Audi, ali kad krene za VW stvarno mislim da se samo sali (zapravo mislim da i ti to sad radis) i nd vredi ozbiljno diskutovati o tome...
Šta uradi čovekuLaki021 napisao: Tako je moj kolega bez dileme vikao da ce uzeti golfa, posle pazljivije racunice na koju sam ga naterao uzeo je 118d.

Kako spavaš uopšte?

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ovde su komentari prilično realni, za razliku od nekih drugih foruma, gde je svetogrđe reći bilo šta negativno za VAG. @ Ivan Ja smatram da je tvoj stav frapantan i totalno zaslepljen ljubavi prema omiljenom brendu...pasat se nekvari, najudobniji-od čega leba ti 

Laki021 napisao:Strasno kakva nerealnost u svakom pogledu...

Uostalom cena nije na nivou premijuma, sa slicnom motorizacijom BMW je 3k skuplji, Merc 6k. Audi je 2-3k isto, ali na zalasku je karijere, sad ce novi pa ce biti i skuplji.
Koga uopste briga koliko je u Holandiji, tamo su automobili drasticno skuplji nego u okolini.Day Walker napisao:Pazi ovo za 1.6 dizel sa 120ks treba izdvojiti minimum 25k
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Veliko je samo pitanje i pouzdanost i trajnost tog 2.0tdi motora od 240ks.