Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Ljubitelj, te donglove, adaptere i slično imaš na ebay-u džabe, ja sam OTG kabl platio nešto ispod 1$. Ovde su i 1000 dinara na nekim mestima.
Ima, po svetu ali sam ja hteo odmah ovde i da probam na licu mesta uz spremnost da platim taj komfor nesto vise.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kol'ko para?NexT napisao:Uzeh juce 925. Za sada izuzetno zadovoljan.
Potrebno je mnogo privikavanja, al ono, za 24 sata mi je sve relativno ok.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Neka kombinacija, izasao me mnogo jeftino. Debelo sam se razmisljao da li da cekam 930, ali sam batalio to, platio bih bar 4x vise...
Ima par sitnicica koje mi i dalje smetaju, ali generalno sam odusevljen telefonom.
Ima par sitnicica koje mi i dalje smetaju, ali generalno sam odusevljen telefonom.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sad bacih pogled u mtsu i ima ga po ceni koju si ti platio al uz ugovor na 3 god. A u telenoru je klasika.. 3x skuplji
Brzine idu u H-a !!!

Pa da, ali ja sad imam i 50% popusta na pretplatu,posto nisam opteretio ugovor, a mogu da uzmem i neki drugi ako hocu. Ovo mi ispadne kao da sam kupio u radnji, samo za male pare.
Žena mi kaže da joj na 925 fali mogućnost dodatnih podešavanja, odnosno da je fon za average Joa. Baterija je OK.
TT
TT
Kojih dodatnih?
Ja razmisljao da uzmem 930. Odlicna izrada, prihvatljiva cena a i novi WP je sasvim zadovoljavajuci.
Ok je sad i Android ali malo za promenu...
Ok je sad i Android ali malo za promenu...

- methane.master
Koliko jeftino?NexT napisao:Neka kombinacija, izasao me mnogo jeftino. Debelo sam se razmisljao da li da cekam 930, ali sam batalio to, platio bih bar 4x vise..

Širim haos!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Eto.
MM, sa si svaki dan odvajao po € koliko dugo kupuješ telefon, sada bi mogao da kupiš tri 925-ice
MM, sa si svaki dan odvajao po € koliko dugo kupuješ telefon, sada bi mogao da kupiš tri 925-ice

- methane.master
Vidiš nisam znao da je toliko pala cena. Mada izbegavam ovakve kupovine, možda i neopravdano.
BTW, ovo "vakum pakovanje" je najnovija fora, malo bolje od one stare "garancija na softver".
BTW, ovo "vakum pakovanje" je najnovija fora, malo bolje od one stare "garancija na softver".

Širim haos!
Mnogo jeftinomethane.master napisao:Koliko jeftino?NexT napisao:Neka kombinacija, izasao me mnogo jeftino. Debelo sam se razmisljao da li da cekam 930, ali sam batalio to, platio bih bar 4x vise..U radnji je 400€ Kod operatera ni ne gledam, jer je sigurno isto toliko sa ugovorom na 2 god a i izgubio bih popust 50%. U DE je 280€, samo treba tamo i otići.

Samo cekam update na 8.1 da mi da notification bar i nista drugo mi ne treba.