SP 2014 Brazil - tipovi, komentari, prognoze ...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: SP 2014 Brazil - tipovi, komentari, prognoze ...

Post od nidza »

Realno njima se i treba diviti. Bez obzira, ne bih se menjao sa njima nikad. :-)

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jos da pajseri "nauce" i da se raduju... :)

Gece operisan od emocija - kao da je izgubio na kladionici kad je dao gol... :kuku:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Sve, sve al' da Mesi dobije zlatnu loptu...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Koliko su svi, uključujući i Švabe, `82 penalili Šumahera zbog Batistona i sada Suareza zbog ugriza, a Nojera izgleda niko neće za jedan od podmuklijih poteza koji sam video u fudbalu.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Neuer je trebao da dobije crveni kao vrata - igrao rukom van 16 + mogao bukvalno da ubije Higuaína.

@nuk
Videlo se da je i njemu glupo, jedino Argentina je stigla do finala, a bez njega ne bi prosli ni grupnu fazu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Nekako bih mogao da razumem (ali ne naravno i da odobrim) ovaj potez nogom u telo, kao što je Šumaher uradio Batistonu u želji da raščisti prostor i za to sleduje crveni i doviđenja. Ali, ovaj potez zamah levom pesnicom ispod svoje desne ruke (da se ne vidi) da ga udari u glavu i srećom samo blago zakačio je za doživotno izbacivanje iz fudbala i za zatvor.

http://fansided.com/2014/07/13/manuel-n ... -head-gif/
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Nije mi jasno zasto je Sabelja zamenio Lavecija na poluvremenu - pa on je bio ubedljivo najopasniji u prvom poluvremenu... :ccc:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Da, to je bila greška jer je čovek sjajno vukao iz njihove polovine i probijao njihovu prvu liniju, a samo je time oslabio odbranu. Možda se umorio, povredio...a možda je procenio da je bolje da završi u 90min jer su bili isrcpljeniji od Nemaca. Dobro je on skenirao da postoji vakuum između zadnje linije i golmana i mogli su da je iskoriste, ali su tada reagovali slabo...možda je zbog toga hteo da ima još jednog čoveka napred...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Meni nije delovalo da je Nojer sa namerom isao da nokautira Higuain-a. Ali mislim da jeste sa namerom isao da izbaci loptu bez obzira da li ce se sudariti i kako. Jedino nije fer sto Higuain u celoj prici ovog uopste nije video, tj. nije ocekivao sudar, i zato je izvukao deblji kraj...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Extra :D
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Slika

:kezo:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Nisam neki poštovalac Mesija i drago mi je što se definitivno ne može porediti sa Maradonom.

Žamo mi ostatka ekipe Argentine i smatram da je Mesija trebao da zameni umesto Lavecija i na taj način pojača ekipu za jednog igrača.

O naturalizovanim Nemcima...ma ko ih jebe!

Ali Aca Stojanović, biseri u studiju i konstatacije da Argentina nije uputila loptu ka golu protivnika definitivno mi ubiju svaku želju za sledećim SP-om.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ja shvatih da je Kezman bio razocaran ishodom, videlo se na osnovu komentara da je pogodjen ishodom...

Licno nisam puno pratio sp, ali sam vise bio na strani Argentine do poslednjeg produzetka. Kad su poceli da lome noge Svabama, lome onog jadnog Sstajgera, vuku za rukave i majice uz blagoslov sudije malo mi se smucilo. Videlo se da su umorni i ocajni i da ce sve uciniti da ne prime gol. Ok, pozitivna osobine u odnosu na nase reprezentativce :)

Elem, ovakva Argentina nije zasluzila da osvoji sp. Svabe su zasluzile bar zbog demoliranja domacina.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ako gledamo tako onda je i Holandija zaslužuje pehar jer je rabila Špance zar ne?

A domaćin je igrao na nivou Donjeg Srema celo prvenstvoi!

Realno njih su trebali u startu Hrvati da napune da sudija nije svirao onaj nepostojeći penal.
Brazil je katastrofa i nije realno da se Nemcima pripisuje titula samo zato što su ih pobedili.
Da su toliko dobri razbili bi i Argentinu, ali nisu jer realno ni ne mogu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori