BMW Servis, Radulovic vs. Delta
BMW Servis, Radulovic vs. Delta
Cao dragi forumasi,
Skoro sam uzeo polovnog BMW X5 xDrive35 dizel, i trebao bi uskoro da napravim mali servis! A hteo bih da to bude ovlasceni servis za BMW-a (sa njihovim pecatom)!
Najvise se prica o Radulovicu i o Delti, ali sve sto sam procitao su veoma stari upisi! Pa me interesuje da li je skoro neko imao iskustvo sa njima i koji je po vasem misljenju bolji i jeftiniji! Nadam se da nisam promasio sa temom i hvala unapred!
Skoro sam uzeo polovnog BMW X5 xDrive35 dizel, i trebao bi uskoro da napravim mali servis! A hteo bih da to bude ovlasceni servis za BMW-a (sa njihovim pecatom)!
Najvise se prica o Radulovicu i o Delti, ali sve sto sam procitao su veoma stari upisi! Pa me interesuje da li je skoro neko imao iskustvo sa njima i koji je po vasem misljenju bolji i jeftiniji! Nadam se da nisam promasio sa temom i hvala unapred!
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Re: BMW Serivs, Radulovic vs. Delta
Iskreno, ja vise vidjam BMW vozila sa okvirom za tablice (ujedno i servis) ''BMW ALONE''.
Takodje, imas Stefanovic auto d.o.o. u Mladenovcu.
Ali bolje ce ti reci drugi forumasi...
Takodje, imas Stefanovic auto d.o.o. u Mladenovcu.
Ali bolje ce ti reci drugi forumasi...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koliko ja znam, ALONE nije ovlašćeni.
Ja bih proverio kod Stefanovića, jer može biti da je povoljniji.
Ja bih proverio kod Stefanovića, jer može biti da je povoljniji.
Posetite www.garaza.rs !
Alone nije ovlascen.
Stefanovic verovatno najjeftiniji, ali i po kvalitetu zaostaje za Deltom i Radulovicem.
Mozda bi moj izbor bio Radulovic. Mislim da su cene jako slicne izmedju ta dva servisa...
Stefanovic verovatno najjeftiniji, ali i po kvalitetu zaostaje za Deltom i Radulovicem.
Mozda bi moj izbor bio Radulovic. Mislim da su cene jako slicne izmedju ta dva servisa...
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Prvi put čujem da Stefanović zaostaje po kvalitetu za ostalim?
BG mi je blizi od Mladenovca, pa zbog toga sam hteo u BG da teram kola na servis!
Neki kazu da je Radulovic skuplji od Delte, ali mi je na prvo mesto da dobro rade i da su odgovorni!
Neki kazu da je Radulovic skuplji od Delte, ali mi je na prvo mesto da dobro rade i da su odgovorni!
Re: BMW Servis, Radulovic vs. Delta
@Cp6uH Dozvoljavaju sebi da im se desavaju propusti koji ne smeju da se dese u ovlascenom servisu... Ja znam za 2 primera, verovatno ih ima jos...
da li moze malo detaljnijeMarkoni napisao:@Cp6uH Dozvoljavaju sebi da im se desavaju propusti koji ne smeju da se dese u ovlascenom servisu... Ja znam za 2 primera, verovatno ih ima jos...
Pa ako gledamo samo mali servis, tu nema mnogo nauke i tesko je pogresiti prilikom izbora servisa.
Wolfy je recimo radio veliki servis kod njih i oni nisu uspeli da konstatuju da jedna turbina ne radi. Malo je bezveze da auto tako izadje iz servisa uz konstataciju da je sa kolima sve OK, a on se do 3000 o/min vuce kao prebijen...
Wolfy je recimo radio veliki servis kod njih i oni nisu uspeli da konstatuju da jedna turbina ne radi. Malo je bezveze da auto tako izadje iz servisa uz konstataciju da je sa kolima sve OK, a on se do 3000 o/min vuce kao prebijen...