Egzotični automobili na našim ulicama
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Egzotični automobili na našim ulicama

Juce na autoputu,pored mene proleteo novi M6,i to sam ga pustio da se ukljuci ispred I stali jedan pored drugog
Al` kad ga je baja stisnuo
pa ja ne znam,i uopste nije istina da se lose cuje,auto je predobar
Definitivno bih ga uzeo pre nove Carrera-e,mnogo je lepsi I nekako mocniji auto...

Al` kad ga je baja stisnuo

Definitivno bih ga uzeo pre nove Carrera-e,mnogo je lepsi I nekako mocniji auto...
cek, ti bese bmw vozis?
karera je institucija

karera je institucija

911 991 je

Svako ima pravo na svoje misljenje 
Meni je carrera nekako auto za koji vecina misli da je brzi nego sto realno jeste, ne znam kako drugacije da se izrazim. Naravno da ne mislim da je spor i svako od nas ljubitelja zna koliko je dobar, samo nekako laici ga stavljaju u ferrari lambo grupu.
Drugu stize ovih dana novi turbo S, jedva cekam da osetim ubrzanje iz mesta, posto koliko sam do sada video nema auta na svetu koji se brze pokrene.

Meni je carrera nekako auto za koji vecina misli da je brzi nego sto realno jeste, ne znam kako drugacije da se izrazim. Naravno da ne mislim da je spor i svako od nas ljubitelja zna koliko je dobar, samo nekako laici ga stavljaju u ferrari lambo grupu.
Drugu stize ovih dana novi turbo S, jedva cekam da osetim ubrzanje iz mesta, posto koliko sam do sada video nema auta na svetu koji se brze pokrene.
Ovo je prvi M6,novi,koji sam uzivo video,i nekako je ostavio daleko jaci utisak od 991...Mozda I zbog toga,sto je 991 bukvalno svakodnevna pojava I vise se cak I ne okrenem za njim,dok npr. za 997 Turbom... 

ako se dobro secam bobrock je nedugo posle voznje m3 provozao i 997 slicnih performansi i ostao zapanjen, uz pricu kako nikada do tad nije doziveo nesto tako.
911 je institucija u svakom smislu, ali to nije vezano za brzinu, cak bi mnogi verovatno bili i sporiji u njemu nego u nekom M-u i slicnim...
911 je institucija u svakom smislu, ali to nije vezano za brzinu, cak bi mnogi verovatno bili i sporiji u njemu nego u nekom M-u i slicnim...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Wolfy napisao:Juce na autoputu,pored mene proleteo novi M6,i to sam ga pustio da se ukljuci ispred I stali jedan pored drugog![]()
Al` kad ga je baja stisnuopa ja ne znam,i uopste nije istina da se lose cuje,auto je predobar
![]()
Video sam ga i ja pre neki dan ali je bio GC u pitanju, mnogo mocan auto. Zvuk kao sto kazes nema veze sa onim na YT, dobro se cuje mada naravno uvek moze bolje..
- BobRock
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
dragan napisao:ako se dobro secam bobrock je nedugo posle voznje m3 provozao i 997 slicnih performansi i ostao zapanjen, uz pricu kako nikada do tad nije doziveo nesto tako.
Upravo tako, osecaj i razlika u vožnji su nebo i zemlja, dzaba ako je i brži, kad je osecaj u 911 takav da se samo smejes od srece kad izadjes iz kola.
Dobro se cuje, ali ne kao V8, pre kao neki agresivni 4-cilindras.Heineken napisao:Wolfy napisao:Juce na autoputu,pored mene proleteo novi M6,i to sam ga pustio da se ukljuci ispred I stali jedan pored drugog![]()
Al` kad ga je baja stisnuopa ja ne znam,i uopste nije istina da se lose cuje,auto je predobar
![]()
Video sam ga i ja pre neki dan ali je bio GC u pitanju, mnogo mocan auto. Zvuk kao sto kazes nema veze sa onim na YT, dobro se cuje mada naravno uvek moze bolje..
Poslednja izmena od HKS u 15 Jul 2014, 14:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Govorim iz perspektive nekog ko je VIDEO ta 2 automobila,a ne nekog ko ih je vozio,ili se vozio u njima 
I iz te perspektive, M6 mi je veci headturner

I iz te perspektive, M6 mi je veci headturner

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali objektivno sem BMW M1 nije bilo i nema nijednog BMW koji je veći headturner od 911. Iako bih je verovatno pre stao da gledam E30 M3 Evo II nego skoro svaki 911, ali to sam samo ja i još poneki ljubitelj...
- Stefan Sobot
- Pridružio se: 05 Feb 2012, 12:11
- Kontakt:
starac vujadin napisao:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali objektivno sem BMW M1 nije bilo i nema nijednog BMW koji je veći headturner od 911. Iako bih je verovatno pre stao da gledam E30 M3 Evo II nego skoro svaki 911, ali to sam samo ja i još poneki ljubitelj...
Ne slazem se. 911 je slican zadnjih 20 godina,tako da po meni M6 (posebno gc) vise upada u oci
Aventador 2.9s, procitao sam negde da su neki review-eri uspeli 2.6s.AcaKayak napisao:posto koliko sam do sada video nema auta na svetu koji se brze pokrene.