dunx81 napisao:Stigao mi prekjuče sms od Intese gde me obaveštavaju da će mi sa računa skidati po 10 din prilikom svekog provlačenja Maestro kartice a sve na ime pomoći stradalima u poplavama.
Jel dobio još neko?
Svaki put kad platite Banca Intesa MasterCard[REGISTERED SIGN] ili Maestro[REGISTERED SIGN] karticom umesto gotovinom, Banka i MasterCard će izdvojiti 10 dinara za pomoć porodicama ugroženim poplavama.
Ne uzima sa racuna, nego sama daje za svako provlacenje kartice.
Treba da otvorim dinarski tekuci racun na koji ce mi stizati plata. Treba mi savet gde je najbolje otvoriti racun, tj. koja banka nosi vise prednosti. U sustini blizu kuce nemam puno bankomata, tako da sa tog aspekta nije ni bitno koja je banka. Ne bih koristio nikakve egzoticne usluge, treba mi online placanje i pracenje racuna.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Same here (oduvek u Intesi, tezak covek), ali budi spreman na nizak nivo salterskog osoblja.
Dobra stvar je sto imaju sve moguce i nemoguce ukljuceno u Hit racun
I ja sam u Intesi al u drugim nisam ni bio pa ne znam kako je. Jedino ne bih savetovao OTP (tu mi žena) jer skidaju 15 din za svaku proveru stanja na matičnom bankomatu i 75 din za to što ti pošalju izvod na kuću mada iskreno ne znam,možda je i kod ostalih tako. Ako jeste onda je kretenski.
Ponuda odlicna a osoblje katastrofalno, nemaju pojima i sporo. Tu mislim na salterske radnike i savetnike. Ovo je utisak za par odlazenja.
Samo kad trebam nesto da uplatim u Intesi vec mi muka. Odvratna banka po meni i nemam racun u istoj.
Ali sa jednim cu se sloziti svi su oni tu negde, svska banka ima svoje prednosti i mane.
Inace privatno ne koristim usluge banke dozvoljeni, kartice, cekovi, e bank... imam karticu debitnu ali nju provlacim bas kad moram i kad mi za nesto zao da dam pare pa preko kartice mi lakse dodje.
Za firmu imam karticu, dozvoljeni minus, kredit, e bank...
A ja mislim da za sve pogodnosti tipa ipak igra samo hit koji jeste 300din. Meni su Erste nudili da prebacim tekući sa nekom smešnom cenom održavanja uz e banking i ostale pizdarije, posebno mi se svidela mogućnost da uplatiš nešto online na osnovu fotografije uplatnice, mnogo dobra fora
Što se gužvi na šalterima tiče, isto je kod svih banaka, kad se daju penzije i tu oko 20og kada se plaćaju računi, gužve su svuda