Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Beograd

Post od nuk »

:bravo: :bravo:
Sent from my RM-825_eu_euro2_252 using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ja gde god krenem samo katastrofa od ulica, isao Dragoslava Srejovica po posle OMV gore ka sumi, pakao od puta, jadni ljudi koji zive u Mirijevu i na tom potezu, kao slag na tortu gore kod igraonice raskopana ulica, nabacan samo pesak, sahtovi iskocili, jedva sam prosao. Tuga.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Tu je klizište odnelo pola ulice, ne znam kada se uopšte planira sanacija.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ja gde inace vozim znam ulice kao svoj dzep i svaku rupu i saht i neravninu ali kao za inat, gde god da idem u nepoznato, u goste, deciji rodjendan ili bilo gde, 99% su to raspad ulice, posle sam 15 dana u crnini. :besan:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kezo:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ogi napisao:Ja gde god krenem samo katastrofa od ulica, isao Dragoslava Srejovica po posle OMV gore ka sumi, pakao od puta, jadni ljudi koji zive u Mirijevu i na tom potezu, kao slag na tortu gore kod igraonice raskopana ulica, nabacan samo pesak, sahtovi iskocili, jedva sam prosao. Tuga.
Taj deo grada nije Mirijevo!
Ali da je katastrofa, jeste!
:)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ajde ? :D Znam ja gde je Mirijevo i jedan od puteva da se do njega dodje je upravo taj, zato sam ga spomenuo, ako hocu prema bogosloviji sigurno necu preko Bulevara, doduse moze i preko Visnjicke.

Nego meni je jaci utisak to sto je neko potvrdio moje navode kada su u pitanju putevi. :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Nemaš ti pojma! :kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Delija napisao:Cime to BG zaradi?
A cime NS zaradi?
Sta mislis, koliki porez placa 2 miliona stanovnika u BG-u, ako nista drugo, na cene svega, koje su dosta vece u odnosu na ostatak Srbije, kolike racune, koji su skupljii nego bilo gde?
Koliki je procenat firmi u BG-u, u odnosu na ostatak Srbije?
Ajde budi realan, pa to je ocigledno i klincu od 15 godina, osim ako to ne zeli da vidi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Gde si ti video da sam pomenuo NS? Ja uopste nisam pomenuo NS niti mislim na NS, a zasto se vi osecate "prozvanim" i odmah vam neko rusi sneska?

Kad vec pominjes cene, pogledaj cene gasa recimo u Beogradu, Novom Sadu i Vrscu, pa onda dalje da pricamo.
A onda pogledaj i cene skoro svega ostalog, a da to nije cena pica u kafani ili taksija (ne odnosi se na Vrsac, vec samo na NS - u Vrscu deru taksisti).
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kakvog sneska, i o cemu ti upravo pricas?
Jesi li pitao odakle BG zaradjuje pare?
Jesam ti lepo odgovorio?
Jesam te pitao odakle NS zaradjuje pare?
I kakav sam odgovor dobio?
Da mi neko rusi sneska, i da se osecam prozvanim...

Inace, ja ne znam da li ti ozbiljno ocekujes da neko drugacije shvati recenice kao sto su ta da Beograd vuce pare iz cele zemlje, i tvoje neverovatno pitanje, kako BG to zaradjuje...
Sta su to, ako nisu prozivke Beograda?
A ako mislis da me pogadja, tu vec gresis, vec samo odgovaram na izrecene tvrdnje.

Ja ne znam da li si ti ozbiljan kada kazes da zelis da uporedis cene stvari u BG-u i Vrscu...
I to pice u kaficima koje pominjes donosi porez, sto je veca cena, to je porez veci.

Zaista ne pratim cenu gasa, ali znam da je u prodavnicama vecina stvari jeftinija.
U ostalom, pomnozi to sa 2 miliona stanovnika, kolika god da je cena, pa ce ti se samo kazati...
Vece plate, veca kupovna moc, vise ljudi, sve to donosi gradu vise para, a deo toga ide i u drzavni budzet.
Ako se ne varam, neko je vec kacio koliko od gradskog budzeta ide van grada.

Ja, bez sale ne mogu da verujem da zaista raspravljamo o nekim stvarima koje mozes da zakljucis sam, posle 10 minuta razmisljanja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ja kao neko sa strane mogu da zakljucim da je Beograd bas bas daleko od NSa i jos dalje od ostatka Srbije. Kao i da se ta razlika sve više povećava.

Za bilo kakav ozbiljan posao, najbolje ga je pokrenuti u Beogradu, a to ipakgovori nešto o tome gde je najveći novac.

I ovako laički, bez da sam gledao detalje, ako u Beogradu ima 25% stanovništva Srbije, verujem da se bar 40% poreza prikuplja u njemu. Em je potrošnja daleko veća, em van gradova niko ni ne plaća porez.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Pravo da ti kazem diljem Vojvodine sto sam bio po selima i gradovima cene u radnjama uopste nisu povoljne u odnosu na NS. Negde ni burek neces pojesti jeftinije nego u NS. Sad sto je pivo jeftinije 30 din nego u NS ne znaci puno jer se uglavnom ne zivi na pivu iz kafane. Ovo se dakle odnosi na cene iz radnji sto sam ja video, ne upustam se u ostatak diskusije.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Klasican sindrom postkomunistickih zemalja. Centralizacija je ogroman problem. Pogledajte Rusiju, Moskva i Sankt Peterburg u poredjenju sa ostalim gradovima.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Da li beograd ima 2 miliona. Negde sam citao da sa svom okolinom ima 1.6 m.?

Kazu i eksperti da srbija za dve tri godine pada ispod 7 miliona stanovnika.
Odgovori