SP 2014 Brazil - tipovi, komentari, prognoze ...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: SP 2014 Brazil - tipovi, komentari, prognoze ...
Totalno je nerealno ocekivati da ce neko nekog da "razbije" u finalu svetskog prvenstva. I to polufinale se desilo sada i pitanje je da li ce se ikad ponoviti...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Upravo, ne moze se reci da Nemci nisu zasluzili titulu jer nisu razbili Argentince. Po meni, bili su bolji za tu njihovu fantasticnu osobinu da trce do poslednjeg sekunda, a znamo kako se to postize. I naravno, za tu jednu fantasticnu akciju koju su realizovali, za razliku od, u zavrsnici, prilicno kilavih Argentinaca.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A i to famozno trćanje Nemaca je imalo epilog pre neku godinu kada je Gerd Miler i ekipa priznala da su im pre prvenstva vadili krv, dodavali kiseonik itd itd.
Mi smo stvorili taj mit o njihovom trčanju i zalaganju.
Uostalom pola igrača Nemačke u drugom produžetku nije moglo da stoji na nogama, Boateng jedna hodao.
Mora priznati je disciplina, sistem rada i odabir talenata jer je Miler po meni talenat za razliku od Srpskih Mitrovića i ekipe ali to je neka druga priča.
Mi smo stvorili taj mit o njihovom trčanju i zalaganju.
Uostalom pola igrača Nemačke u drugom produžetku nije moglo da stoji na nogama, Boateng jedna hodao.
Mora priznati je disciplina, sistem rada i odabir talenata jer je Miler po meni talenat za razliku od Srpskih Mitrovića i ekipe ali to je neka druga priča.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Vala je za mene Mitrovic Ronaldo u odnosu na Milera, najprecenjenijeg igraca u istoriji...
- Delija
- Kontakt:
Zabole ga - godinama ne igra nista posebno i onda spakuje po 5 komada na 2 svetska prvenstva 
BTW, ide mi na racku neverovatno

BTW, ide mi na racku neverovatno

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odličan igrač...nije baš korektan i sportsmen, ali nađe se uvek gde treba, a to ne ume svako.
Inače, svi trče danas...nemaju Nemci tu više nikakvu prednost. Možda, u voljnom momentu mogu da budu ispred nekog, ali fizički svi su dobro spremljeni.
Inače, svi trče danas...nemaju Nemci tu više nikakvu prednost. Možda, u voljnom momentu mogu da budu ispred nekog, ali fizički svi su dobro spremljeni.
starac vujadin napisao:ali nađe se uvek gde treba, a to ne ume svako.

To mu je najveci kvalitet, uvek na pravom mestu u pravo vreme.
- Delija
- Kontakt:
Inzagi je tu i dalje neprevazidjen... 

Delija, ofsajd nije pravo mesto i vreme. 
TT

TT
Имам једно потпитање...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ah Pipo Inzagi njega lopta pogodi u leđa i uđe u gol. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Kontakt: