Kao neki V6, ima dublji zvuk od R4, ali nekako preblag za V8.HKS napisao:Dobro se cuje, ali ne kao V8, pre kao neki agresivni 4-cilindras.Heineken napisao:Wolfy napisao:Juce na autoputu,pored mene proleteo novi M6,i to sam ga pustio da se ukljuci ispred I stali jedan pored drugog![]()
Al` kad ga je baja stisnuopa ja ne znam,i uopste nije istina da se lose cuje,auto je predobar
![]()
Definitivno bih ga uzeo pre nove Carrera-e,mnogo je lepsi I nekako mocniji auto...
Video sam ga i ja pre neki dan ali je bio GC u pitanju, mnogo mocan auto. Zvuk kao sto kazes nema veze sa onim na YT, dobro se cuje mada naravno uvek moze bolje..
Barem onaj M5 koji sam ja cuo vise puta, ok je to zvuk, ali previse blag.
E60 sam par puta trazio liku da mi turira, koliko se dobro cuje, a to nisam trazio ni onima sa AMG-ovima.
Ma ajde, pa M6 je isti kao i svaka druga 6-ica, samo malo ulepsan...stefanan napisao:Ne slazem se. 911 je slican zadnjih 20 godina,tako da po meni M6 (posebno gc) vise upada u ocistarac vujadin napisao:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali objektivno sem BMW M1 nije bilo i nema nijednog BMW koji je veći headturner od 911. Iako bih je verovatno pre stao da gledam E30 M3 Evo II nego skoro svaki 911, ali to sam samo ja i još poneki ljubitelj...
911 je 911, em su redji, em za svaki znas da je pravi penis pump.
Ne postoji dosadna, komforna, i spora voznja u 911.
On je jedini auto koji moze da dize adrenalin kao stari sportasi, ostali su postali previse izolovani, koliko god oni leteli, ti to ne osecas.