opustena slika, predmet u daljini tj scuter.
Pozdrav!
Pokusacu realno opisati auto onako bih ja voleo videti opis a ne ``solidno stanje i vozio deda s`kracom desnom nogom pa nije mogao davati gas```
1) Nisam preprodavac, ovaj auto vozim 5 godina a kupio sam ga od coveka na 3km od mene koji ga je i uvezao a sada mi treba kinta i to je razlog prodaje, dakle zamene me ne zanimaju- nikakve vrste.
2) Pokusacu da ubacim jos slika kad nabavim blutooth za PC. Ovu jednu sam nasao na fejsu pa bolje ista nego nista.
3) Dobre strane: Vozim ga svaki dan na kracim relacijama ( posao, prodavnica, zujanje po kraju) , tako da je u voznom stanju i ne ostavlja me nikad nigde, ima atestiran plin a radi i na benzin ( upalis na benzin - das gas i prebaci sam na plin) Limarija je ok, rubovi i sajtne NISU truli, branici su dobri, nije nikad lupan / cukan, sve je na svom mestu, signalizacija je sva potpuno ispravna kao i sve ostale sitnice da ih ne nabrajam. (radi cak i zadnji brisac!)
Enterijer je odlicno ocuvan, sedista, tabla, tapaciri bla-bla, od muzike ima pioneer CD player, zvucnike u vratima kao dosta jake zadnje dobre marke, mrzi me sad da idem napolje da gledam koje. (bili su prilicno skupi).
Registrovan skoro celu godinu. + atestiran plin sa bocom od 60l u gepeku (naravno). Potrosnja je klasicna za auto 1.4 motora i krece se u proseku 10ak litara plina.
VAZNO: Uz auto dajem stranca u delovima koji mi stoji na tavanu kuce ( ne pitaj kako je tamo dospeo...)
Delovi su u odlicnom stanju i to: Branici, hauba, Svih 5 vrata sa staklima, retrovizori + kompletna svetlosna grupa ( farovi i zadnje maglenke, one na uglu gepeka koje se sjedinjuju sa glavnima kad se isti zatvori) + Ona gvozdjurija, osovina ili sta je vec sa amortizerima na njoj + par kartonskih kutija sa svim mogucim elektromotorcicima (valjda i za centralnu, brisace itd) kederima i jos sto cuda, pojma nemam sta jos sve ima al iza ove pare za koje prodajem sve ovo ne pada mi na pamet da se penjem na tavan!:)
LOSE STRANE: Citaj pazljivo jer cu navesti sve!
Farba! Dosta je izbledela na haubi i levoj strani auta, to smo krivi Sunce i ja sa mojim satro pokusajima poliranja. (kao sto se vidi na slici - kad auto pokisne sija se)
Kad krecem ili prelazim preko neravnina cuje se napred da nesto lupka, sumnjam da su u pitanju one gumice na selen blokovima (800din komad) koje sam pre par god vec menjao ili je mozda jedna kugla.
MOTOR: Negde curka ulje, jos od kako sam ga kupio...rekose mi na semeniku ili tako nesto a i malo trosi ulja tako da mu dolijem 1 litar u 3 meseca.
Na patosu ima nesto rupa, tacnije ispod gepeka ako se dobro secam.
Raspisao sam se mnogo, uglavnom to je to i trenutno mi nista ne pada na um.
Sve u svemu, registrovan celu godinu + ima atestiran plin, jeftina registracija ( mene je kostala manje od 12000 sa popustima na polisu), u voznji nije los, ide sasvim ok..dakle....kome treba auto od tacke A do tacke B a ne za mangupiranje, to je to.
NAPOMENA:
Radim nocne smene i zovite posle 16h jer cu pre toga verovatno drzati ugasen telefon da bih se naspavao.
Pozdrav, Dragan.
Delija napisao:......Negde curka ulje, jos od kako sam ga kupio...rekose mi na semeniku ili tako nesto ...