Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Posalji mi broj telefona, da se dogovorimo da dodjemo da pogledamo.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mnogi poslovi su ugovoreni iz zezanjastefanan napisao:A ja se zezaoimas u predstavljanju automobila i mislim u sekciji oglasi, cale ga ceni 750e
Sent from my Lumia Tapatalk

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Sent from my Lumia Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Je l se kradu nosači za bajs sa krovnih nosača?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne mami djavola ;-)
Tapatalk
Tapatalk
Ne verujem. Viđam puno kola da ih imaju, a i dok sam ih ja nosio niko ih nije pogledao.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Rulja dohvatila lopove.
http://youtu.be/sz-ADBkh8jU
http://youtu.be/sz-ADBkh8jU
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
Sta bre primitivizam?
Ja bih organizovao batinanje lopova ispred Moskve, kad se zavrsi razmena slicica. Malo fiskulture...
Ja bih organizovao batinanje lopova ispred Moskve, kad se zavrsi razmena slicica. Malo fiskulture...
- Day Walker
Lupis par samara i zdravo..
A ne da ga skines, da ga vas 20 sutira u vugla + da mu hebes majku sa kacigom u glavu..
Pa ko si ti da to radis?!
Da su neki silovatelji, ubice i slicno pa da razumem.. Al vidi ova dva mucenika... Pa moj brat koji je 2 razred osnovne je krupniji od njih...
Ili budes faca pa 1 na 1... I to ako cacka tvoj auto ili pokusa tebe da odzepari
A ne da ga skines, da ga vas 20 sutira u vugla + da mu hebes majku sa kacigom u glavu..
Pa ko si ti da to radis?!
Da su neki silovatelji, ubice i slicno pa da razumem.. Al vidi ova dva mucenika... Pa moj brat koji je 2 razred osnovne je krupniji od njih...
Ili budes faca pa 1 na 1... I to ako cacka tvoj auto ili pokusa tebe da odzepari
Brzine idu u H-a !!!

Pa, posle dva samara im mozda opet padne na pamet da kradu. Posle ovoga nece vise nikada.
A, za silovatelje kastracija grickalicom na istom mestu, ali kasnije, u popularnijem terminu, da se uzme vise para od prava na TV prenos.
Inace, komsiji skinuli sa C klase centralne cepove
A, za silovatelje kastracija grickalicom na istom mestu, ali kasnije, u popularnijem terminu, da se uzme vise para od prava na TV prenos.
Inace, komsiji skinuli sa C klase centralne cepove

- Day Walker
To je izgleda opet postalo popularno da kradu cepove..
Videh A5 bez cepova (onih zvezdastih)
Videh A5 bez cepova (onih zvezdastih)
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Naplaćuju parking zastrašivanjem i uništavaju automobile
Naplaćivanje parkinga zastrašivanjem u centru grada od strane Roma, sve češća je pojava, na koju nam ukazuju slušaoci.

Kako za 021.rs kaže Novosađanin Mirko Petrović, kojem su prošle nedelje oštetili automobil jer nije želeo da plati parking, najčešće to čine deca, ali i starije osobe i žene sa decom.
"Problem je u tome što je reč o zastrašivanju i većina ljudi daje novac u strahu da se ne polomi retrovizor, brisač ili nešto slično. Lično sam bio prisutan nekoliko puta da kada neko odbije da plati, nailazi na pretnje, uvrede i mrštenje od strane malih Roma, a sve češće i mlađih osoba, kao i narkomana", priča on za 021.rs.
Dodaje da uopšte nije u pitanju mala količina novca koja se ljudima otima zastrašivanjem. Kako su ranije u Parking servisu rekli za 021, iako su upoznati sa problemom i mnogo puta apelovali na nadležne da se to reši, oni ne mogu ništa konkretno da urade po tom pitanju.
U policiji su nam rekli da je problematično to što građani takve primere ne prijavljuju policiji i zbog toga su njihove ruke vezane. "Kada bi se najpre nama obratili, pre nego što pozovu medije, praksa se ne bi ponavljala", navode u novosadskoj policijskoj upravi.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Naplac ... obile.html
Naplaćivanje parkinga zastrašivanjem u centru grada od strane Roma, sve češća je pojava, na koju nam ukazuju slušaoci.

Kako za 021.rs kaže Novosađanin Mirko Petrović, kojem su prošle nedelje oštetili automobil jer nije želeo da plati parking, najčešće to čine deca, ali i starije osobe i žene sa decom.
"Problem je u tome što je reč o zastrašivanju i većina ljudi daje novac u strahu da se ne polomi retrovizor, brisač ili nešto slično. Lično sam bio prisutan nekoliko puta da kada neko odbije da plati, nailazi na pretnje, uvrede i mrštenje od strane malih Roma, a sve češće i mlađih osoba, kao i narkomana", priča on za 021.rs.
Dodaje da uopšte nije u pitanju mala količina novca koja se ljudima otima zastrašivanjem. Kako su ranije u Parking servisu rekli za 021, iako su upoznati sa problemom i mnogo puta apelovali na nadležne da se to reši, oni ne mogu ništa konkretno da urade po tom pitanju.
U policiji su nam rekli da je problematično to što građani takve primere ne prijavljuju policiji i zbog toga su njihove ruke vezane. "Kada bi se najpre nama obratili, pre nego što pozovu medije, praksa se ne bi ponavljala", navode u novosadskoj policijskoj upravi.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Naplac ... obile.html
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Deca cveca...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money