Dobro veče
Re: Dobro veče
A avioni?
Prolete sad jedan ATR nisko.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Izbegava rakete
avioni kud koji, sami izbegavaju da lete kroz kurolomiju... danas smo se bas naradili...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja video jedan ATR nisko iznad PO, ali nisam siguran da li je vezano za protivgradnu odbranu ili je to Air Serbia let koji slece 

avioni koji su sletali ili poletali su isli nesvakidanjim rutama i visinama, zato su vidjeni gde ranije nisu. oni sto lete visoko po ruti su skretali sa rute i po vise od stotinak milja. sve to jako komplikuje rad jer zahteva mnogo veci i oprezniji proracun aviona kojima se putanje ukrstaju i njihovog razdvajanja....mnogo komplikovano, uz preko hiljadu preleta u samo par popodnevnih sati...
Treba i vi nekad da zaradite platu 
jel ste povecali broj kontrolora po smenama od kad nam se razleteo Er Srbistan?

jel ste povecali broj kontrolora po smenama od kad nam se razleteo Er Srbistan?
pa ne mozemo to tek tako povecati, ima nas koliko nas ima. da bi povecao treba da planiras 3-5g unapred da obucis ljude...
a mogu ti reci da ovi u prilaznoj imaju dosta vise posla otkako air serbia leti. pre neki dan sam cak video ( prekljuce ) i da su iznajmili jedan sab 2000 sa posadom za let do banja luke, pilot je imao malo jaci francuski naglasak...
imaju sad bas dosta aviona...
a mogu ti reci da ovi u prilaznoj imaju dosta vise posla otkako air serbia leti. pre neki dan sam cak video ( prekljuce ) i da su iznajmili jedan sab 2000 sa posadom za let do banja luke, pilot je imao malo jaci francuski naglasak...
imaju sad bas dosta aviona...
- H4wkeye
Koliko dnevno ima preleta preko Srbije? Citao sam negde da je u pitanju bas dosta aviona.
Saab 2000 je standardni sad, leti kao Etihad regional i samo za let do BL. Ima skoro mesec dana kako on leti.
A mislio sam da ste doveli neke strance
A mislio sam da ste doveli neke strance
e pa ne znam, bio sam na odmoru skoro mesec dana. javio se kao er srbija preko veze...
ovih dana smo na 2100-2400, peak je za sad bio pretprosli vikend valjda sa skoro 2500...to je ukupno operacija, od cega su izmedju 80 i 90 posto cisti preleti...H4wkeye napisao:Koliko dnevno ima preleta preko Srbije? Citao sam negde da je u pitanju bas dosta aviona.
- H4wkeye
To je bas dosta.
Znaci godisnje preko 700.000.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Malopre dođoh iz NS. Viđeni Gagi i Miša (koji se raduje bull-barovima.
) Ubismo vreme na Štrandu, te koristim priliku da im se zahvalim na društvu. 

Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Danas je, dok sam ja bio na sastanku, u firmu upao glavom i bradom Toni Montano i zahtevao da prica sa direktorom. Pominjana je neka baza podataka, pogresni obracuni i moguca plenidba bicikla parkiranog ispred vrata radi kompenzacije.
Zivot je ono sto se desava dok sam ja na sastanku....
Zivot je ono sto se desava dok sam ja na sastanku....