Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Pratio sam zbog klinca, u vreme najvećeg aflatoxina smo dobijali mleko iz CH, pisao sam ovde negde čini mi se. Imam možda negde sačuvane te izveštaje, ako ih nema po netu. Bosanci su prvi našli i vratili mleko u CRO ako se ne varam.Delija napisao:
Merili su sve varijante, ali sada nisam stvarno 100% siguran za sta su bili kakvi rezultati.
Ta tema mi je bila zanimljiva jer tucem 2 litre mleka dnevno
A Bosancima verujem koliko i nasima iliti i kod nas je dozvoljena granica bila niza, kad ono stativa...
Bosanci su face, uvek sam to govorio, samo sto mi ljudi ne veruju! 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da ponovim - gde bi nam bio kraj da je to jedini problem.
Preradjevine od mesa, recimo, uopste ne jedem. Samo cisto meso - sunka / suvi vrat / suva pecenica - sve to kosta djavo i po, a opet nemam pojma cime je hranjena ta stoka
Preradjevine od mesa, recimo, uopste ne jedem. Samo cisto meso - sunka / suvi vrat / suva pecenica - sve to kosta djavo i po, a opet nemam pojma cime je hranjena ta stoka

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Thanx! 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Lol, vrhunske li ironije da RTS ovo objavi!H4wkeye napisao:Inace, gledajte ovo. A oni kukaju drzava pred bankrotom ce da smanjuju plate i penzije smradovi jedni![]()
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... brani.html
Gomilanje službenika uprkos zabrani

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ali nije ni na zapadu bas sve toliko super. Na primer, pilece meso u Svajcarskoj i u Srbiji je dosta razlicito. Njihovo je nekako gumasto i neprirodno, a nase je bas domace onako (zavisi gde se uzme naravno). Isto i McDonalds. Generalno u Srbiji, a i u Evropi je dosta lepse i kvalitetnije meso nego u Americi na primer.Delija napisao:Upravo tako. Ljudi nikako da prihvate/shvate da roba koja dolazi na nase trziste nema blage veze sa robom koja se prodaje na zapadu.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sve može da se kupi na Zapadu - od sranja za najniže slojeve do vrhunske hrane, ali sve ima svoju cenu.
Problem je što oni svoju dobru hranu precenjuju i od toga prave neviđeni hype, a uništavaju skoro isto tako dobre proizvode iz slabijih zemalja uništavajući im domaću produkciju, a onda ih posle teraju da uvoze njihova sranja...tako umesto dobrog domaćeg margarina (drugo je pitanje koliko je margarin dobar, ali to nije tema...) sada jedemo Ramu....jedan primer, ima gomila...
Bio sam u Americi - može tamo lepo da se jede, ali čovek ubrzo shvati da je vrlo problematično hraniti se kako smo navikli kod mame, bake, žene ili našem prosečno dobrom restoranu...jer to košta, a i ne može svuda da se nađe. Mc je u Americi hrana za totalne marginalce i polusvet.
Problem je što oni svoju dobru hranu precenjuju i od toga prave neviđeni hype, a uništavaju skoro isto tako dobre proizvode iz slabijih zemalja uništavajući im domaću produkciju, a onda ih posle teraju da uvoze njihova sranja...tako umesto dobrog domaćeg margarina (drugo je pitanje koliko je margarin dobar, ali to nije tema...) sada jedemo Ramu....jedan primer, ima gomila...
Bio sam u Americi - može tamo lepo da se jede, ali čovek ubrzo shvati da je vrlo problematično hraniti se kako smo navikli kod mame, bake, žene ili našem prosečno dobrom restoranu...jer to košta, a i ne može svuda da se nađe. Mc je u Americi hrana za totalne marginalce i polusvet.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja tu Ramu ne znam da li sam jednom uzeo. Dobro jutro je zakon. 

Posetite www.garaza.rs !
Nemojte jesti imitaciju maslaca, jedite maslac 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^^ Samo da pomuzem krave i da izbućkamo mleko na terasi. 

Širim haos!
Ili ghee?
TT
TT