http://www.carlander.ba/vijesti-2/hyund ... potrosnji/Geza napisao:Ostavite to za drugu temu. I komotno stavljajte lažne podatke o potrošnji, proizvođači automobila ionako to rade...
Koliko troši?
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Koliko troši?
to nije nista novo, malo malo pa ispadne clanak o nekim testovima gde navode procentualna odstupanja deklarisane I realne potrosnje...
toyota aygo 1.0(valjda) uglavnom na otvorenom brdsko-planinskom putu sa 95% ukljucenom klimom uz cesta preticanja i pun gas - 5.7l/100 km(uzorak od 600 km).
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Molio bih da se ubuduce dostavljaju foto dokumenta overena u sudu da bi informacije bile relevantne. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ali 95% 

Sta ti je tu cudno?
Procenti te zbunjuju?
To znaci da je od 100% puta, na 5% puta gasena klima.
Ili ti, na 600km, 30km nije paljena klima.
Eto, sada neces morati da se smejes kada neko napise nesto sto ti ne razumes.
Procenti te zbunjuju?

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
dobro ajd sad, nije 95, nego 94,672 posto... i potrosnja je bila 5,734l/100km...
ftj, daj budi malo pricizniji
ftj, daj budi malo pricizniji

U jbt. Jel žensko vozilo kad je toliko nabijena potrošnja? Meni ne bi trošila preko 5 sa klimom upaljenom sve vreme.ftj napisao:toyota aygo 1.0(valjda) uglavnom na otvorenom brdsko-planinskom putu sa 95% ukljucenom klimom uz cesta preticanja i pun gas - 5.7l/100 km(uzorak od 600 km).

Xepoj87 napisao:Sta ti je tu cudno?
Procenti te zbunjuju?
Pa dobro, mogao je onda da napiše i kolko je pojeo ćevapa taj dan, dal sa kečapom ili bez,
kolko puta je išao u WC. Dal mu je frizura bila na levu ili desnu stranu, koji broj cipela nosi da bi mogao tačno pritisak papučice da se izračuna... kolko je puta migavac upalio...

Smešno mi je to kolko se ide i sitna crevca da bi opravdao neko neku potrošnju. Što je realno ne bitno...
Ako mu je stvarno tih 5% napravilo tako malu potrošnju, ja se stvarno izvinjavam.

Libero počinješ da preteruješ. Potrošnja je apsolutno realna za za taj auto i taj motor.
Nisam poznat kao neko ko ima laku nogu i uvek su mi potrošnje veće od forumskog proseka, pa sam ipak sa puntom classic 1.2 8v napravio prosek na relaciji BG-HN-BG od oko 5l. Vožnja je bila u oba pravca noćna i vozio sam onoliko brzo koliko je bilo bezbedno.
Nisam poznat kao neko ko ima laku nogu i uvek su mi potrošnje veće od forumskog proseka, pa sam ipak sa puntom classic 1.2 8v napravio prosek na relaciji BG-HN-BG od oko 5l. Vožnja je bila u oba pravca noćna i vozio sam onoliko brzo koliko je bilo bezbedno.
Jel ti ovo sad malo ili puno nije mi jasno? Auto je trocilindras ispod 900 kg novije proizvodnje i bilo bi stvarno glupo da trosi vise.
@paja
Voznja je bila sto bi ti rekao na ivici incidenta
Iskreno ocekivao sam da ce biti veca pa da mogu ovde sa slascu da napljujem tojotu(tj. pezo sitroen) jer je jadnicak skoro sve vreme vozen blizu max opterecenja(sto i nije tesko) al eto ispade skroz ok. Da se vozi penzos voznjom i juri mala potrosnja verujem da bi mogao i ispod 4.5L.
@paja
Voznja je bila sto bi ti rekao na ivici incidenta

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je do CG i nazad bila oko 4.5l sa dizelom, s tim da ja vozim zustrije.
Brzine idu u H-a !!!

Laže bord