Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Nigde nisam spomenuo potrošnju, nego mi smešno što se stavljaju ti ne bitni podaci koji realno ne utiču na potrošnju 

Na motoru sa manje od 1000ccm sigurno utice klima, pogotovo na otvorenom, za sta inace nije namenjen.
Имам једно потпитање...
Libero da li ti je moja potrošnja realna: 600km do CG, Ibarska m. Pa na Pljevlja, Nikšić-Risan do Krašića žena, sin od 5 meseci i ja, non stop klima, gaženje gde god sam mogao (nov put preko Zabljaka, delovi Ibarske, Zlatibor...) prosečna potrošnja 7l. Iskreno meni nesto mnogo a tebi?
Danas popodne napunio rezervoar, resetovao potrosnju i uletim u totalni kolaps. Od Hyata do Borce 50 minuta (kolaps na brankovom i sudar na zrenjanincu). Klima, kreni stani... Potrosnja 8.9. U povratku je pocela naglo da pada. Benzinac 1.0 ecoboost.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Using Tapatalk
Sjajno, to je 14-16 l u 1.6 16v i oko 9l u 1.6 tdci
Tako oni trose u tim kolapsima
Tako oni trose u tim kolapsima
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sad mi ja jasno zasto menjas auto...nenad.fil napisao:...prosečna potrošnja 7l. Iskreno meni nesto mnogo a tebi?

@error974
U tim uslovima moje sokocalo nema teorije ispod 12-13 litara, ako i toliko malo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma nisi nego ja umišljam.Libero napisao:Nigde nisam spomenuo potrošnju, nego mi smešno što se stavljaju ti ne bitni podaci koji realno ne utiču na potrošnju
Libero napisao:Smešno mi je to kolko se ide i sitna crevca da bi opravdao neko neku potrošnju. Što je realno ne bitno...
Ako mu je stvarno tih 5% napravilo tako malu potrošnju, ja se stvarno izvinjavam.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kaži kako je to dobro. 

Pa ljudi, ali stvarno nije pomenuo potrošnju u prvom postu:
Libero napisao:ali 95%
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
lol
, akcenat je bio na tih 95% tj 5% ne korišćenja klime koji su se naveli kao faktor za potrošnju...
Nisam komentarisao potrošnju...Niti sam kompetentan, pošto taj motor nisam vozio, svakako izvodljivo po meni.
@nenad.fill
Šta se ti javljaš?
Narani svinje i uživaj što se tiče potrošnje. 

Nisam komentarisao potrošnju...Niti sam kompetentan, pošto taj motor nisam vozio, svakako izvodljivo po meni.

@nenad.fill
Šta se ti javljaš?

Libero, posto vidim da ipak vodis racuna o pravopisu dok pises, kaze se: "koliko, nebitno, i nekoriscenje".
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Samo kratko pitanje, jel ovo znaci da si sve ostale motore koje komentarises vozio, ili baziras stav na onom uobicajenom "ma ajte molim vas pa to svi znaju da ne moze"?Libero napisao:Nisam komentarisao potrošnju...Niti sam kompetentan, pošto taj motor nisam vozio, svakako izvodljivo po meni.![]()
@heroj
Hvala na ispravci, na brzinu sam pisao. Ali to nema veze sa potrošnjom
@Rakhil
Ako si mislio da pričam napamet i ono tipa rekla kazala, grdno se varaš
Hvala na ispravci, na brzinu sam pisao. Ali to nema veze sa potrošnjom

@Rakhil
Ako si mislio da pričam napamet i ono tipa rekla kazala, grdno se varaš

Neko ko pogresi zbog brzog kucanja, pogresi jednom, a ne 3,4 puta za redom.
Nevezano za to, zaista si vozio sve nese automobile, pa ne pricas napamet?
Nevezano za to, zaista si vozio sve nese automobile, pa ne pricas napamet?
Poslednja izmena od Xepoj87 u 19 Jul 2014, 13:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.