+1Ajde sad, malo oblaka i kise, nije uobicajeno, ali nista cudno
Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Reakcija majke prirode, zapira nas.
Inače, Saša, to što si vozio zaustavnom trakom po minimalnoj vidljivosti je bila katastrofalna greška. Sreća da je sve prošlo OK
Inače, Saša, to što si vozio zaustavnom trakom po minimalnoj vidljivosti je bila katastrofalna greška. Sreća da je sve prošlo OK

A da, to se ne radi nikad
Pa i nije baš normalno. Ove godine sam se naskidao trulog voća sa drveća više nego prethodnih 5 zajedno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Ma to je bilo možda par stotina metara, ako i toliko, prva instinktivna reakcija da me ovaj otpozadi ne udari. Vratio sam se brzo u srednju (čim sam video da je i taj iza usporio i upalio sva četiri) te nastavio lagano da se krećem dok nismo izašli iz tog potopa.
Poslednja izmena od Saša u 19 Jul 2014, 11:58, izmenjeno 1 put ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mislim da je u takvoj situaciji bitno ne zaustaviti se ako je moguce (naravno na odmoristu moze).

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Namaži šoferku sledeći put. Što je jača kiša to će brže da beži sa nje. Reakcija sa svetlima za maglu i migavcima je bila potpuno ispravna, ali zaustavna je rizik jer može da bude ljudi koji se ne bi dobro videli u tim uslovima.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja nesto ne verujem da ce u toj meri pomoci kad se uleti u tropsku oluju.
Ja sam pre par godina morao da stanem u zaustavnoj jer nije moglo da se vozi.
U takvim situacijama pomoci nema.
Jos ako ima kolotraga...
Ja sam pre par godina morao da stanem u zaustavnoj jer nije moglo da se vozi.
U takvim situacijama pomoci nema.
Jos ako ima kolotraga...
Brzine idu u H-a !!!

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To sa mazanjem šoferke je dobra ideja, sigurno bi koristilo. U tom trenutku moja je bila još i puna mušica i kada se to razmrljalo + takva količina vode - jedva da se nešto videlo... 

A sinoc na obilaznici, kamioni stali u one minijaturne zaustvne trake pa vire po metar ipo sa obe strane , Turci u kolonama se pogubili, uglavljuju se izmedju njih... mrkli mrak kao i uvek, plus se sad od kise i vetra nista nije videlo,dragvorl napisao:Mislim da je u takvoj situaciji bitno ne zaustaviti se ako je moguce (naravno na odmoristu moze).
Ja sam od OMV pumpe kod Surcina do Zeleznika vozio sve drugom brzinom, za 12 godina voznje i 350.000 km, ja takvu kisu nikad nisam video!?

Inace auto je par dana bio sav od umazan od Lipe i prljavstine, jedva se prozori spustali, a jutros se sija, jedne tacke nema!!!

Da, i meni su najbolje oprana kola kad sam se iz Zagreba vracao po kisi
Ono ispolira neverovatno
Ono ispolira neverovatno

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Cak i prevodilac zna sta valja, a ti vozis na naftu... Ccc...Xepoj87 napisao:Nevezano za poplave, na Mercedesovom nemackom konfiguratoru mi pod vrstom goriva, gde stoji "super", on prevodi kao "kick ass"

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
Malo pre ulaska ulaska u pomenuti "potop" desilo mi se i ovo (upozorenje za ljubitelje životinja i one sa slabijim stomakom: nisu baš prijatne slike, zato stavljam samo linkove)...
http://s19.postimg.cc/6z5pzr7ir/IMG_4628.jpg
Udario sam tu ptičicu sa nekih 130 km/h i to je "puklo" toliko jako da se supruga koja je spavala probudila i baš uplašila... A ni meni nije bilo baš svejedno...
http://s19.postimg.cc/zar9wsrf7/IMG_4629.jpg
Pretpostavljan da sam je dokačio vrhom haube pa je "skliznula" niz nju i udarila u brisač. Nesrećnica se pritom zaglavila u najmanjem mogućem okcu brisača, tako da sam je jedva uspeo izvaditi...
http://s19.postimg.cc/8fh8hwafn/IMG_4631.jpg
Srećom pa sam imao vlažne maramice, nisam mnogo gadljiv ali ovo je bilo baš gadno (osloboditi je i očistiti sve, raspala se nesrećnica)....
Ako mi se narednih dana rascveta šoferka - znaću razlog... 
http://s19.postimg.cc/6z5pzr7ir/IMG_4628.jpg
Udario sam tu ptičicu sa nekih 130 km/h i to je "puklo" toliko jako da se supruga koja je spavala probudila i baš uplašila... A ni meni nije bilo baš svejedno...

http://s19.postimg.cc/zar9wsrf7/IMG_4629.jpg
Pretpostavljan da sam je dokačio vrhom haube pa je "skliznula" niz nju i udarila u brisač. Nesrećnica se pritom zaglavila u najmanjem mogućem okcu brisača, tako da sam je jedva uspeo izvaditi...

http://s19.postimg.cc/8fh8hwafn/IMG_4631.jpg
Srećom pa sam imao vlažne maramice, nisam mnogo gadljiv ali ovo je bilo baš gadno (osloboditi je i očistiti sve, raspala se nesrećnica)....

I ja sam sa nekih 130-140 jednom udario vrapca, ozbiljno pukne, cak sam cimnuo glavom u stranu za slucaj da prodje kroz staklo 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Sta uradise ovo polovniautomobili? Gde je sekcija "delovi"? Sinoc je postojala, trazio sam neki far za Fiestu.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!