Kvalitet goriva u Srbiji?
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
Kvalitetno gorivo.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I u INA prodaju udeo... Rusi ce pojesti sve
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kao što Heroj reče, uostalom dok sam kod njih sipao gorivo iza kola je uvek smrdelo na pokvarena jaja ili gutao knedlu kada dodam gas, ali najvažnjije, što sam pre par godina imao priliku da se zadesim u društvu jednog od zakupaca franšize van BG i slušam ga.nidza napisao:Ne kapiram sta fali OMV?

Širim haos!
OMV samo onaj u Jurija Gagarina,meni OMV kod Krnjace zamalo da unisti auto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Elaboriraj ako nije problem.methane.master napisao:imao priliku da se zadesim u društvu jednog od zakupaca franšize van BG i slušam ga.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kvalitet goriva je nesto na šta zakupac ne utiče ni najmanje. Barem je tako bilo do skoro. Generalno nemam dobro iskustvo sa njihovim gorivom, ali ono bi bilo takvo bez obzira na oblik poslovanja.methane.master napisao:Kao što Heroj reče, uostalom dok sam kod njih sipao gorivo iza kola je uvek smrdelo na pokvarena jaja ili gutao knedlu kada dodam gas, ali najvažnjije, što sam pre par godina imao priliku da se zadesim u društvu jednog od zakupaca franšize van BG i slušam ga.nidza napisao:Ne kapiram sta fali OMV?
Očekujem da će i kod Mol kvalitet goriva da ostane nepromenjen, tj ostaće odličan.
Tapatalk Pro
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja uvek sipam na EKO i zadovoljan sam za sada.
Ja zadnjih 12kkm sipam na OMV MaxMotion 95 i odlicno ide i trosi normalno.
To je NISov europremium sa aditivima.
To je NISov europremium sa aditivima.
- methane.master
Tada mu je bilo aktuelno dodavanje petroleja, a pitaj boga šta su još radili.dragvorl napisao:Elaboriraj ako nije problem.
Širim haos!
Bilo bi lepo da tako ostane, ali je realnost da je sansa za to veoma mala.nidza napisao:Kvalitet goriva je nesto na šta zakupac ne utiče ni najmanje. Barem je tako bilo do skoro. Generalno nemam dobro iskustvo sa njihovim gorivom, ali ono bi bilo takvo bez obzira na oblik poslovanja.methane.master napisao:Kao što Heroj reče, uostalom dok sam kod njih sipao gorivo iza kola je uvek smrdelo na pokvarena jaja ili gutao knedlu kada dodam gas, ali najvažnjije, što sam pre par godina imao priliku da se zadesim u društvu jednog od zakupaca franšize van BG i slušam ga.nidza napisao:Ne kapiram sta fali OMV?
Očekujem da će i kod Mol kvalitet goriva da ostane nepromenjen, tj ostaće odličan.
Tapatalk Pro
Ovo je medijski progurana prica, da ce kao i dalje oni da kontrolisu kvalitet, ali nema sile, oni ce slati mozda cisterne, a posle sta ce ovi nasi u rezervoar da dodaju, pitanje je.
Teorija i praksa se zestoko razlikuju, pogotovo u Srbiji.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Smard na pokvarena jaja od benzinaca je bio zbog velike količine sumpora u benzinu. Rekonstrukcijom rafinerije u Pančevu, taj miris više ne postoji. Svi benzini koji su smrdeli na pokvarena jaja su bila poreklom iz NIS-a Pančevo. Zanimljivo, smrad se mogao osetiti samo u novom autu.
- methane.master
Naravno da je sumpor, i smrad je primetniji kod novih, jer katalizator još uvek dobro radi svoj posao. Zanimljivo da onda smrad misteriozno nestajao nakon sipanja na drugim pumpama, čak i NIS-u, oni su definitivno morali da se snadbevaju iz PA.
Širim haos!
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Kratko pitanje, 1.2 tsi, nov automobil, mogu da biram između NIS i OMV.
Bmb 95.
Gde da sipam?
Teritorija Vojvodine je u pitanju, ako to išta znači.
Pozdrav svima a posebno arhivatoru
Bmb 95.
Gde da sipam?
Teritorija Vojvodine je u pitanju, ako to išta znači.
Pozdrav svima a posebno arhivatoru

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
OMV
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
U suštini, sve ti je to lutrija, bez obzira na firmu, mada se kvalitet ipak generalno poboljšao zadnjih par godina. Jedino što sam siguran da i dalje izbegavam male privatne pumpe i one tipa Knez, Vuk, Daki...
Širim haos!