Ne brže od života!
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Ne brže od života!
To su ti "nasi" ili Turci. Tamo ce malo prekosutra da voze tako, a ovde cim dodju ponasaju se kao divljaci.
Tu se vozi brzo, ali ako imas mozga, do sudara ne moze da dodje
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Brate mili kakav idiot trebas da budes da te zadesi ovakva sudbina.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Veliki 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ovo je čist primer idiotizma na drumovima. Nije ovo pitanje tablica ni brzine. Ovo je krivina.trojanac napisao:

Ns-Bg autoput...
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
Da si bio Hondom mogao si da prođeš ispod. 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Prošao sam juče pored njih u momentu kada su verovatno završili uviđaj i spremali se da Audija-a utovare na šlep službu (pošto Škode u tom trenutku nije bilo tamo - verovatno je već odvezli, samo Audi, i nije stajao ovako kao na fotki). Bio sam frapiran koliko mu je uništen prednji deo.paja napisao:Ovo je čist primer idiotizma na drumovima. Nije ovo pitanje tablica ni brzine. Ovo je krivina.trojanac napisao:

Inače, taj dan mi je u susret došao/prošao na relaciji Preševo - Grdelička klisura neverovatan broj automobila sa švajcarskim tablicama, baš sam se čudio šta se dešava, da li su imali neki praznik, početak godišnjih ili šta je već....
Poslednja izmena od Saša u 20 Jul 2014, 00:12, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bitno da je kabina bukvalno netaknuta.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zastitna ograda odradila lepo svoj posao.robbief napisao:
Ns-Bg autoput...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Danas sam prvi put u zivotu prisustvovao uzivo nezgodi u saobracaju, srecom bez vecih posledica. Kada se iskljuci za NS, pa se ide paralelno sa auto putem, tu sam vozio levom trakom, ispred mene u desnoj je bio sleper na nekih 40-50m a ispred njega, na nekih 100m od mene je vozio Audi jaje. Odjednom, lik iz Audija skrece u levu traku, udara u bankinu, odbija se od nje i auto se poprecuje preko obe trake. Sleper staje, ja isto kocim, lik iz Audija izlazi, vidim nije mu nista, gleda rasturen auto, ja ga pitam sta se desilo, da li je izgubio kontrolu ili sta, on kaze "ne, vozio sam oko 100, ali umor, jebiga" !?!?? Kapiram da je zaspao. Srecom, bio je sam u autu ali videh da ima pozadi decije sediste.
Sreca u nesreci je da nije bio na AP jer bi se tu, moguce, neko zakucao u njega, da je bio na magistrali sleteo bi sa puta u najboljem slucaju a da sam bio 100m ispred mesta na kome sam se nalazio pokupio bi i mene.
Iznenadio me njegov odgovor, bas neodgovorno........
Sreca u nesreci je da nije bio na AP jer bi se tu, moguce, neko zakucao u njega, da je bio na magistrali sleteo bi sa puta u najboljem slucaju a da sam bio 100m ispred mesta na kome sam se nalazio pokupio bi i mene.
Iznenadio me njegov odgovor, bas neodgovorno........
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Umor, najveći neprijatelj vozača. Uvek misliš da ćeš izdržati, a onda se samo desi tako neko stanje. Ako je posledica samo slupan auto, onda je i dobro.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Uf, samo najiskusniji i najbolji znaju da prepoznaju, i da stanu sa strane da odspavaju
Upravo tako, ali edukacija je nešto što bi trebalo da postoji kroz čitav vozački vek.
Toga ovde poprilično nedostaje. Edukacija u vožnji se svodi samo na ličnu inicijativu, ostalom kao bilo kakvo napredno učenje.
Tapatalk Pro
Toga ovde poprilično nedostaje. Edukacija u vožnji se svodi samo na ličnu inicijativu, ostalom kao bilo kakvo napredno učenje.
Tapatalk Pro