2012. godiste ili cena opet van domasaja.Day Walker napisao:A4 samo restajling verzija.. Lepsi je.
Kupovina polovnog vozila do 20.000e Mercedes, BMW ili Audi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Kupovina polovnog vozila do 20.000e Mercedes, BMW ili Au
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
starac vujadin napisao:Baš teška situacija...šta li će se desiti sam Bog zna...

Hahaha, probudih devojku smejanjemstarac vujadin napisao:Baš teška situacija...šta li će se desiti sam Bog zna...

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
jel to hoces nesto da nam indirektno kazes? 

Nece nista indirektno da kaze... Osim mozda da je bio u ovako nekoj situaciji par minuta pred citanje starcevog posta, al to smo vec znali.

Ne treba zaboraviti i motivacioni govor:
Budi sam sa sobom.
Imao sam desetine veza... Ali zavodništvo je sebičan sport. Sam sam dok jedem, sam sam dok treniram i sam sam dok stojim pred tim jakim svetlima života. Petak je veče. S devojkom sam u krevetu ali pošto smo se i juče videli, kao da nisam tu. Ona je ljuta i ne želi da razgovara sa mnom. Ne mogu da je krivim za to...
Budi sebičan.
Uvek kada sam s dobrom devojkom upozorim je... Da sam sebičan. Zašto trošiti njeno vreme na moje? Uvek im kažem ali kao da me ne slušaju... Svaki put. Možda misle da mogu da me promene. Svašta.
Ti to moraš da budeš.
Biti veliki zavodnik... Biti veliki veliki zavodnik... Moraš biti sebičan da bi to uspeo. Zahteva se da budeš takav, to je zaravo vrsta tvog žrtvovanja. Ali to nije žrtva ličnog zadovoljstva, to je žrtva uspeha. Ima nešto štp ću postići... I ništa me neće sprečiti u tome.
A vezano za temu, ne znam šta da ti preporučim, ako ces da budes jedinstven, uzmi mustanga iz DE

Ne treba zaboraviti i motivacioni govor:
Budi sam sa sobom.
Imao sam desetine veza... Ali zavodništvo je sebičan sport. Sam sam dok jedem, sam sam dok treniram i sam sam dok stojim pred tim jakim svetlima života. Petak je veče. S devojkom sam u krevetu ali pošto smo se i juče videli, kao da nisam tu. Ona je ljuta i ne želi da razgovara sa mnom. Ne mogu da je krivim za to...
Budi sebičan.
Uvek kada sam s dobrom devojkom upozorim je... Da sam sebičan. Zašto trošiti njeno vreme na moje? Uvek im kažem ali kao da me ne slušaju... Svaki put. Možda misle da mogu da me promene. Svašta.
Ti to moraš da budeš.
Biti veliki zavodnik... Biti veliki veliki zavodnik... Moraš biti sebičan da bi to uspeo. Zahteva se da budeš takav, to je zaravo vrsta tvog žrtvovanja. Ali to nije žrtva ličnog zadovoljstva, to je žrtva uspeha. Ima nešto štp ću postići... I ništa me neće sprečiti u tome.
A vezano za temu, ne znam šta da ti preporučim, ako ces da budes jedinstven, uzmi mustanga iz DE

Poslednja izmena od AcaKayak u 21 Jul 2014, 10:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Previše Redbula?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Aco druže, sanjaš forumaše, pišeš čudne postove, počinjemo da brinemo za tebe. 

Širim haos!
Nista ja ne pisem, samo prevodim. Plagijator pravi 
http://www.animalpak.com/journey/week.cfm?week=6
A za temu ne znam sta da napisem da nije receno, kad ni kupac ne zna ni sam sta hoce od auta, dokle god su u igri sve od dzipa do kabrioleta nista se pametno i korisno ne moze napisati a da se vec ne zna.

http://www.animalpak.com/journey/week.cfm?week=6
A za temu ne znam sta da napisem da nije receno, kad ni kupac ne zna ni sam sta hoce od auta, dokle god su u igri sve od dzipa do kabrioleta nista se pametno i korisno ne moze napisati a da se vec ne zna.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Koliko ja shvatam ima se 20.000e na raspolaganju da se kupi audi, bmw ili merc koji ce najvise da bodu oci komsijama, pritom da ne prelaze 2000cc, neka me neko ispravi ako gresim 

Nista ne gresis, samo si zaboravio da u krajnjem slucaju sme i fauve, ali onaj pravi, a ne tamo neka ceska, spanska i slicna sranja. 

Имам једно потпитање...
Ivan napisao:Koliko ja shvatam ima se 20.000e na raspolaganju da se kupi audi, bmw ili merc koji ce najvise da bodu oci komsijama, pritom da ne prelaze 2000cc, neka me neko ispravi ako gresim
E60+hromirane felne+ostane visak za cast

Ivan napisao:Koliko ja shvatam ima se 20.000e na raspolaganju da se kupi audi, bmw ili merc koji ce najvise da bodu oci komsijama, pritom da ne prelaze 2000cc, neka me neko ispravi ako gresim