Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Off topic
Floyd, a jel u Svici panduri cesto zaustavljaju i trkeljisu ljude u saobracaju? Bilo da vozis kola, biciklu, motor? To mi se bas smucilo u nekim evropskim zemljama.
Floyd, a jel u Svici panduri cesto zaustavljaju i trkeljisu ljude u saobracaju? Bilo da vozis kola, biciklu, motor? To mi se bas smucilo u nekim evropskim zemljama.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sve je to ok, ali ti pricas o tamo nekoj Svajcarskoj, a 90+ % ovog foruma zivi u Srbiji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Registracija vozila
I u Srbiji je isto tako po zakonu samo je razlika sto tamo vise ljudi uspe i da izigra isti.
Ja samo pricam kako je po zakonu a ne poricem da prolazi muljaza dok se ne naleti na pismenijeg pandura.
Ja samo pricam kako je po zakonu a ne poricem da prolazi muljaza dok se ne naleti na pismenijeg pandura.
Ne... uglavnom ako postoji razlog.sebekkg napisao:Off topic
Floyd, a jel u Svici panduri cesto zaustavljaju i trkeljisu ljude u saobracaju? Bilo da vozis kola, biciklu, motor?
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Eh moj druze, dugo ti zivis tamo, presaltao si se mnogo na pravila. Ovde je to malo drugacije, bilo i ostalo.

Registracija vozila
Znam ja kako je tamo i sta mnogi rade ali pricam o zakonu i mogucim posledicama.
Drugar je jos pre 10ak godina vozio Golfa sa IT tablama uz HR pasos i vozacku. To je prolazilo dok nije naleteo na jednog koji ga je proverio i ustanovio da ima prebivaliste i u SRB... tu su krenuli problemi
Drugar je jos pre 10ak godina vozio Golfa sa IT tablama uz HR pasos i vozacku. To je prolazilo dok nije naleteo na jednog koji ga je proverio i ustanovio da ima prebivaliste i u SRB... tu su krenuli problemi

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Mesanje dokumenata raznih drzava logicno dovodi do sumnje.

Da je kod nas ovako bilo bi veselo:
Teen Drivers Increase Insurance Premiums By Nearly Eighty Percent http://autos.aol.com/article/teen-drive ... ty-percen/
Teen Drivers Increase Insurance Premiums By Nearly Eighty Percent http://autos.aol.com/article/teen-drive ... ty-percen/
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Upravo ono sto ja pisao par strana unazad. Obratite paznju na tabelu u tekstu i sta sve kod njih ulazi ili utice na obracun.
Bonus je bio godinama 60%, uvedeno je negde 70tih (ili mozda i tih).Grujic napisao:Bonus nikada nije bio više od 15%... Tako je otkad je uvedeno, maksimum je valjda oko 2,5x veća cena od osnovne, a minimum jer 85% osnovne cene.
Ono sto sigurno znam da je sredine 80tih bonus bio 60%.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma ja pricam par godina unazad pre ovih izmena, do pre 3 god nije ni bilo bonus/malusa
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Mene će registracija 23 godine starog auta da košta 27000 plus tehnički sa sve novim tablicama i saobraćajnom plus prevod. Samo da popizdiš!!!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sram ih bilo.
Nego, sta bi sa 145?

Nego, sta bi sa 145?
Koji auto?
Ovde opet svi pricaju i cenama u regionu. Pa i da je najeftinije u srb su i plate po proseku manje nego u hrvatskoj.
Uvek se sve cene gledaju i u odnosu na neku zaradu. prosecnu...
Kod nas je npr 500e u hrvatskoj 1000
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Uvek se sve cene gledaju i u odnosu na neku zaradu. prosecnu...
Kod nas je npr 500e u hrvatskoj 1000
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Tesko da se moze gledati tako za bilo sta sto ima veze sa uvozom.
Deo za auto kosta isto manje vise i tamo i vamo u ovom slucaju. Kad bi se sve uskladjivalo sa primanjima onda vece plate ne bi imale nikakvog smisla.
Deo za auto kosta isto manje vise i tamo i vamo u ovom slucaju. Kad bi se sve uskladjivalo sa primanjima onda vece plate ne bi imale nikakvog smisla.