Prjatelju google pa udri.
Ja sam u tvojim godinama morao do trafike pa da uzmem avto ili vrele gume da bih procitao. Ipak moras malo i sam

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Zato što je država tako odlučila. Ranije cena registracije nije rasla ovako naglo za automobile veće kubikaže. Pričali su da će vratiti taj porez na normalan nivo, ali izgleda ništa od toga...Shark napisao: 2. Зашто је тако велика разлика у регистрацији између 2.0(30.000 дин чини ми се) и 3.0(преко 100.000дин) када је разлика измедју 1.3 и 2.0 неких 20.000дин?
Jeste.Shark napisao: 4. Панорама - то је провидан кров од стакла?
Svaki auto sa automatskim menjačem krene sam kad pustiš gas (naravno, ako je ubačen u "drive"). Tako da je dovoljno u vožnji koristiti samo gas i kočnicu, a na uzbrdici neće krenuti unazad kada se kočnica pusti.Shark napisao: А за мењаче само да питам да ли код сваког мануелног и аутоматског постоји хилл асистенција, пошто сам чуо да је најтеже кренути на брду?
Krenuće u nazad na jačoj uzbrdici samo mnogo sporije nego na leru. To je moje iskustvo sa Foresterom.snork napisao:Svaki auto sa automatskim menjačem krene sam kad pustiš gas (naravno, ako je ubačen u "drive"). Tako da je dovoljno u vožnji koristiti samo gas i kočnicu, a na uzbrdici neće krenuti unazad kada se kočnica pusti.
Predlažem da budeš banovan na 7 dana i da vežbaš vagu umesto što visiš na forumu.McGruja napisao:Ja nakon 15 god voznje i dalje krecem sa rucnom