Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Sjaši Kurta, da uzjaši Murta. Nije to od juče kod nas običaj. Bitno je doći na vlast uz pomoć svih raspoloživih sredstava, posle sve ide pod tepih do sledećih izbora. U međuvremenu jedno pričaš a drugo radiš.
Evo vam od danas vest za direktora Laste. Priča se o štednji, a ovaj kao da hrani Zoo vrt http://www.blic.rs/Vesti/Politika/48221 ... a-iz-Laste
Evo vam od danas vest za direktora Laste. Priča se o štednji, a ovaj kao da hrani Zoo vrt http://www.blic.rs/Vesti/Politika/48221 ... a-iz-Laste
Ovi nesto poceli? Pajo ja sam te shvatao ozbiljno 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
PatriJote. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja ti kazem da nije svuda isto, pogotovu u ministarstvima.. U javnim preduzecima i opstinama verovatno jeste.nikaragva napisao:Auu, šinko grdno grešiš
Baš, baš.
Pa svaki taj direktor ima 20 pomoćnika, i svaki pomoćnik 30 pomoćnika ....
Inače direktori se nikad ne smenjuju, oni samo promene radno mesto. Odu da budu direktori negde drugde.
Tako je kod mene u BP, 85-90% ljudi je tako zaposleno. Ukoliko nije direktno tako, onda usluga za uslugu, onaj ko može tako. Recimo ja zaposlim tvog sina u JAT, a ti mog u GAS. Ko će nas dvojicu posle povezait. Tu ima milion šema i šemica, uglavnom tu 10-20% ljudi nešto zaista radi, ostalo sve može komotno da se otpusti.
Naša opština ima zaposlenih kao tarket. Pri tome tarket snabdeva pola rusije i ukrajine podnim oblogama, a ovi u opštini izdaju 50 izvoda mesečno.
I pri tom čak i u tarketu imaš ljude koji samo nosaju fascikle od kancelarije do kancelarije. A plata preko 100k, sasvim sigurno. Šta možeš očekivati drugo u nekoj državnoj ustanovi.
Inače što je veća firma, to imaš više ljudi koji ništa ne rade.
I ovo apsolutno nema nikakve veze. Ti ljudi su glasači, ko je na vlasti njima je apsolutno svejedno.pogotovu sto tih npr 700.000 datira jos iz vremena Slobe..
Što sam i počinjao priču, samo se iznerviram
Po tvom razmatranju ispada da ti ljudi uvek glasaju za iste... Ma jeste... sve se plasim

Brzine idu u H-a !!!

O da, oda...
Pa da si pazljivo citao moje razmatranje i proucavanje glasackog tela, onda ne bi izveo takav zakljucakDay Walker napisao:Ja ti kazem da nije svuda isto, pogotovu u ministarstvima.. U javnim preduzecima i opstinama verovatno jeste.nikaragva napisao:Auu, šinko grdno grešiš
Baš, baš.
Pa svaki taj direktor ima 20 pomoćnika, i svaki pomoćnik 30 pomoćnika ....
Inače direktori se nikad ne smenjuju, oni samo promene radno mesto. Odu da budu direktori negde drugde.
Tako je kod mene u BP, 85-90% ljudi je tako zaposleno. Ukoliko nije direktno tako, onda usluga za uslugu, onaj ko može tako. Recimo ja zaposlim tvog sina u JAT, a ti mog u GAS. Ko će nas dvojicu posle povezait. Tu ima milion šema i šemica, uglavnom tu 10-20% ljudi nešto zaista radi, ostalo sve može komotno da se otpusti.
Naša opština ima zaposlenih kao tarket. Pri tome tarket snabdeva pola rusije i ukrajine podnim oblogama, a ovi u opštini izdaju 50 izvoda mesečno.
I pri tom čak i u tarketu imaš ljude koji samo nosaju fascikle od kancelarije do kancelarije. A plata preko 100k, sasvim sigurno. Šta možeš očekivati drugo u nekoj državnoj ustanovi.
Inače što je veća firma, to imaš više ljudi koji ništa ne rade.
I ovo apsolutno nema nikakve veze. Ti ljudi su glasači, ko je na vlasti njima je apsolutno svejedno.pogotovu sto tih npr 700.000 datira jos iz vremena Slobe..
Što sam i počinjao priču, samo se iznerviram
Po tvom razmatranju ispada da ti ljudi uvek glasaju za iste... Ma jeste... sve se plasim

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Čitaj! I ja sam čitao starije kolege. Tako to ide 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
DW, sa ovakvim stavom ti je fatalno glupo da ulazis u bilo kakvu diskusiju sa nekim. Ako se uhvatis za jedan post, prejake su ti sanse da si omasio poentuDay Walker napisao:Jos sad treba da citam sve tvoje postove....

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ko je ova? Kao da sam negde ranije cuo da ima veze sa teniserkom Jankovic ili ne?
Nema nista lose sto neko ima ovakav standard, ali takvo isticanje bogatsva i pisanja po jadnom narodu
taj isti dan je na istoj televiziji jadikovao penzioner koji ima 4500 dinara penziju i kaze kako bi bio presrecan da ima 11000 i zivi normalno
http://www.youtube.com/watch?v=PO91Hwm3k5c
Nema nista lose sto neko ima ovakav standard, ali takvo isticanje bogatsva i pisanja po jadnom narodu

http://www.youtube.com/watch?v=PO91Hwm3k5c