Polovno vozilo do 5000 eur
Re: Polovno vozilo do 5000 eur
Bax, daj malo vis epodataka o Scenicu, koliko je presao i kolika bi bila cena!
https://docs.google.com/file/d/0B7XGK8Q ... =drive_web
Cena ide ispod 5000 svakako, poslacu sad mejl drugaru da mi javi.
Auto je kod njega mozda 3-4 godine, sad koja je stvarna km, konj ce ga znati, ali nema ono da trosi ulje i slicne price...
Hoce prosto da kupi noviji auto.
Cena ide ispod 5000 svakako, poslacu sad mejl drugaru da mi javi.
Auto je kod njega mozda 3-4 godine, sad koja je stvarna km, konj ce ga znati, ali nema ono da trosi ulje i slicne price...
Hoce prosto da kupi noviji auto.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ne mogu da editujem, sad mi drugar kaze da mu se za vikend neko tukao oko auta, i da su mu izgrbali haubu
, a cena bi bila oko 4 hiljadarke

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
toliko o kupovini vozila
sta ce mi auto kad nemam vozacku
vidimo se za 3meseca kad je vrate

sta ce mi auto kad nemam vozacku

vidimo se za 3meseca kad je vrate

Bedak. Sta bi?
Nista pametno sa moje strane zaustavili me i kad ono istekla vozacka prosle godine tacno 8 meseci. jos se bila i slika preslikala na kontra stranu. Al cista sreca pa sam pobio optuznicu jer sam isti dan izvadio novu a dozvola nema radno vreme pa onda napisano da je putnicko vozilo a ne autobus jbg.mala razlika pa onda sto me nije iskljucio i tako klasicni panduri.
Al zato je tu stigla OPEL ZAFIRA 2002 2,0dti

Al zato je tu stigla OPEL ZAFIRA 2002 2,0dti

Astra H 1.7 cdti (pogotovo sa 59kw koja nema plivajuci valjda, posto niko ne zna)
astra h 1.3 cdti
fabia 1.9 sdi
?
hvala
astra h 1.3 cdti
fabia 1.9 sdi
?
hvala
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Astra je automobilčina za tu Fabiu. Ja ne bih mogao da ih stavim u isti koš.
Nemam ništa protiv Fabie, nego je razlika u klasi, tj nameni.
Astra H je objektivno jedan dosadan auto, ali je stvarno impozantno izdržljiva i od mene svaka preporuka. Gledao sam kako izgledaju posle 300.000km i svaka čast Opelu.
Astra H je objektivno jedan dosadan auto, ali je stvarno impozantno izdržljiva i od mene svaka preporuka. Gledao sam kako izgledaju posle 300.000km i svaka čast Opelu.
Evo moja tera ~265k i ide jbg. Ne vidim ja tu nista da je umorno
(osecam da cu se ujesto za jezik uskoro
)
Sto se tice tog famoznog plivajuceg, ukoliko uspes da nadjes neki auto, a da mu je plivajuci nov i da si miran dugo vremena, onda gledaj da nadjes i sa 4 nove gume, to je na astri ~400e, to ti je vise od zamajca. Onda bi bilo dobro da ima i 4 nove zimske, to ti je takodje isto vise od zamajca. Gledaj da su uradjeni servisi redovni, ulje filteri, kais, to ti je isto otprilike kao zamajac
Isto bi bilo dobro da ima i sva 4 ocuvana (ili nova) amortizera. Oni su tu negde 2/3 cene zamajca.
Ali cisto sumnjam da ce neko prodati auto, na koji je stavio 4+4 nove gume, nove amortizere, nov zamajac, novo kvacilo, nove kaiseve, ...

Sto se tice tog famoznog plivajuceg, ukoliko uspes da nadjes neki auto, a da mu je plivajuci nov i da si miran dugo vremena, onda gledaj da nadjes i sa 4 nove gume, to je na astri ~400e, to ti je vise od zamajca. Onda bi bilo dobro da ima i 4 nove zimske, to ti je takodje isto vise od zamajca. Gledaj da su uradjeni servisi redovni, ulje filteri, kais, to ti je isto otprilike kao zamajac

Isto bi bilo dobro da ima i sva 4 ocuvana (ili nova) amortizera. Oni su tu negde 2/3 cene zamajca.
Ali cisto sumnjam da ce neko prodati auto, na koji je stavio 4+4 nove gume, nove amortizere, nov zamajac, novo kvacilo, nove kaiseve, ...

Dobri ste 
Pa vidite li da je covek kupio auto i da se vise ne javlja

Pa vidite li da je covek kupio auto i da se vise ne javlja

Kako da vidimo 
search.php?author_id=1177&sr=posts
Covek kupuje auto od jesenas. Nije se javio da je uzeo nesto.
Premislja se, benzinac ili dizelias, zamajac biti ili ne biti,

search.php?author_id=1177&sr=posts
Covek kupuje auto od jesenas. Nije se javio da je uzeo nesto.
Premislja se, benzinac ili dizelias, zamajac biti ili ne biti,

Poslednja izmena od nikaragva u 22 Jul 2014, 14:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Pre svega 1.5 dci ili 1.9 dci su velika razlika. U snazi ali i potrosnji. MIN 2.5 litra je razlika u korist 1.5 na 100 km. Kolega je vozio oba u istom i kaze garantuje da je toliko. Do duse karavan oko4 guta 1.5 ili oko 7,litara gutav1.9 na predjenih 100 u proseku na istim rezimima
ako buno prelazis racunica je jasna.
Aha ja odgovaram na pitanje sa trece strane
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
ako buno prelazis racunica je jasna.
Aha ja odgovaram na pitanje sa trece strane

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока