Sve sam spakovao za more u romu od 20min, iako na more idem u petak uvece... close enough!
Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Tresla se gora, rodio se mis... na srecu
Sve sam spakovao za more u romu od 20min, iako na more idem u petak uvece... close enough!
Ja se nikad nisam pakovao u zivotu duze od 10 min
Ima kruzic za min/max/mid, stoji na mid, sredina i pored 3 lampice. Prvo su se upalile narandzasta i crvena, sad radi samo narandzasta, nije radio jedno vreme, to kod babe, ima 2-3, sad upalili taj treci, mozda je zato?
Ako je tek upaljen to bi trebalo da je normalno. Treba mu vremena da nabije ladnoću.
Znaci nista self destroy

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Frizider ti je postao sentinentan i sada ce poceti da razvija Skynet i to je otprilike pocetak Terminatora.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da, ako je ugasio crvenu, to je ok. Žutu ugasi na taj prikadač svakako i eventualno smanji na min
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Evo je opet usrana kiša, a auto danas full sređen kod Džonija. 
Posetite www.garaza.rs !
ispalio me nesto ovih dana, pa mu vracam. kad meni junior ionako ne da da spavam, e pa nece ni pola beogradaNexT napisao:jel si prozivao Dragana u skorije vreme?Uroš S. napisao:
Jutros sabajle ko da je An225 preleteo na 100 metara iznad zgrade. O.o
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
salu na stranu, sve ce vise biti toga. bilo je i pre aviona iznad grada, ali mnogo manje pa su se manje primecivali. u medjuvremenu se saobracaj povecao, neke procedure promenile, i nacini vodjenja, i sad je tako kako je...
i nemojte me psovati, to je posao prilazne, ja radim prelete na vecim visinama...
Ma psovacemo BG TWR 
Haha, mitrowskog... Mogu i gume da mu se buse, turio je neke fancy 18ice, dacu ti adresu 
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ma ne psujemo, ne stignemo od strve koju proizvode motori aviona. Al' je dobro za probavu.
Jutros kod Bogoslovije Škoda plava sa belim krovom...
Jutros kod Bogoslovije Škoda plava sa belim krovom...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajde bre šta kukaš, pusti avione nek lete, ti nastavi da spavaš. Ako padnu na zgradu ponudi ljude kafom. 
Širim haos!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pomeri se s'mesta nesrećo jedna!
jel vole stranci ratluk?
jel vole stranci ratluk?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...