Dobro veče
Re: Dobro veče
Naravno nemoj da zaboraviš da im naplatiš.methane.master napisao:Ajde bre šta kukaš, pusti avione nek lete, ti nastavi da spavaš. Ako padnu na zgradu ponudi ljude kafom.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I treba pošteno da zaradi. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ti bi da ih dereš tako unesrećene? Ono kafa 10€, kahva 15€, poziv telefonom 50€. Sramota da te bude. 

Protivgradne rakete, zvuk koji garantuje dobru zabavu...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
paja napisao:Ti bi da ih dereš tako unesrećene? Ono kafa 10€, kahva 15€, poziv telefonom 50€. Sramota da te bude.

auu Pajo
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
imam neku kombinaciju da bas povoljno uzmem neki mercedes 123ka ili 124ka (zaboravio sam), znam da je 83-4 god i da je presao nesto smesno par hiljada km, prvi vlasnik svajcarski penzioner, kaze drugar da je u savrsenom stanju... kakve su sanse da to carinim u DE i tamo ga prodam? 

Dobre su šanse, ali prvo fotke. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Aj ako uradis, objasni malo detaljnije proceduru. Iskreno, to je meni uvek bila lepa ideja za laku i lepu lovu, s obzirom na potcenjenost starih kola kod nas. Konsultuj se i sa Shonetom190, koliko znam on je to vec radio.
I daj fotke te mecke, to je 123ka, ako su te godine.
P.S. Evo ga jedan od raritetnih ADrei-ovi postova u kom se ne spominju ni Audi ni felne.
I daj fotke te mecke, to je 123ka, ako su te godine.
P.S. Evo ga jedan od raritetnih ADrei-ovi postova u kom se ne spominju ni Audi ni felne.

Имам једно потпитање...
ma to on nasao neku staru audi 200tku, al kao na foru neki merc je u pitanju, vidis da ni ne zna koji je 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Izgleda da proradio street view, bar delimicno. Kad uzmem da prevucem onog coveculjka svetli plavo onako Beograd, Novi Sad, Nis kao i veci deo autoputa A1. Medjutim kada prevuces coveculjka nece. Samo se vrati natrag. Valjda ce da proradi uskoro.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Radi, bre, kao sat 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sjajno.
Sveže.
Sveže.