Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Imas li predstavu koliko ce ljudi danas nastradati u saobracajnim nesrecama?
Iako je Dailymail malo zuta stampa, naslov je odlican:
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ocess.html
MH17 crash victims finally shown some respect: Grieving relatives and Dutch royals watch as first bodies arrive back in Holland in dignified ceremony that shames Russia
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ocess.html
MH17 crash victims finally shown some respect: Grieving relatives and Dutch royals watch as first bodies arrive back in Holland in dignified ceremony that shames Russia
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kuri Blic style
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

I mala deca mogu da vide orkestriranu osudu rusije sa cnn om na celu. Sve okolnosti politicke pokazuju da je americi ovo bas trebalo.
Bar mi koji smo okusili propagandu treba da je prepoznamo kad je tako ocigledna.
Sve vise verujem da su ukrajinci i amerikanci umesani u ovo a vreme ce svakako pokazati. Mada gavrilo princip je i danas zlocinac za austriju tako da manipulacija moze da traje i dugo....
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Bar mi koji smo okusili propagandu treba da je prepoznamo kad je tako ocigledna.
Sve vise verujem da su ukrajinci i amerikanci umesani u ovo a vreme ce svakako pokazati. Mada gavrilo princip je i danas zlocinac za austriju tako da manipulacija moze da traje i dugo....
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Jel ste gledali onaj video sa plisanim medom i pro ruskim borcem? Mediji na zapadu javljali kako vojnik pokazuje trofej ( medvedica ) a kad se pojavio ceo klip na YT svi ucutali..Propaganda najgore vrste..
Naravno da im sve to treba, pogledajte samo americku berzu ovih dana, cveta, svaki dan novi istorijski maksimum, svi odusevljeni sto se zakuvava sirom sveta. Sve su mi odvratniji i odvratniji...
Ko da ljudi znaju sta se desava
Netacno... samo pokazuje odnos jednog naroda prema drugom...Day Walker napisao:Naslov je pun mrznje prema jednom narodu...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Novina = narod?
Urednik?
Urednik?
Misli se na proruse koji nisu imali nimalo postovanja prema zrtvama... naslov jeste tipicno novinarski za tu vrstu medija ali je ipak dobar.
Inace, fotke sa mesta nesrece, visoka rezolucija...
https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/page1/
Ima gelera naravno, dakle 99% SAM projektil. I izgleda da je pao "naopacke". Takodje, vecina zrtava je imala povrede glave, a vidi se da su delovi spremista iznad putnika otkinuti, sto moze da bude razlog da su posle rapidne dekompresije leteli ti delovi kroz kabinu i udarali ih po glavama.
Na slikama nema poginulih, samo delovi aviona.
"As was mentioned earlier in the thread...we now know that the cockpit of the plane was directly hit by shrapnel, which possibly offers an explanation as to how the initial phase of breakup began. Back in Thread 4 (Quoted at the beginning of Thread 5), I'd mentioned that it appeared that the tail and at least one side of the fuselage separated first. It now appears that the forward fuselage was the first to go, followed by the left side fuselage. The tail likely separated at some point after that...based on the pattern of debris that I am seeing here.
I had also mentioned a universal injury among many passengers...catastrophic head injuries...and in these photos it's now clear as to how that occured. In my places, you can actually see coloration differences and deformations where injuries likely occurred among the debris. In particular, the cabin roof was torn partially away, and it would appear the debris passed upward, and outward, through the ribs of the fuselage itself.
I had also hypothesized that this aircraft, or rather, the bulk of it at the main crash site, was inverted upon impact. I'm further given reason to believe this as it is shown clearly that a large section of the left wing separated from the aircraft inflight, taking with it the left aileron and much of the flap assembly. This damage alone would have brought the airliner down...and likely have caused a roll to the left. The crash site is 6 miles north of the aircraft's original path...consistent with a left hand turn from the original southeasterly trajectory of the plane."
BTW:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=880227
Pobunjenici: Imali smo sistem Buk
Izvor: B92, Rojters
Donjeck -- Ukrajinski vođa pobunjenika Aleksandar Hodakovski potvrdio je za Rojters da proruski separatisti imaju raketni sistem Buk.
Inace, fotke sa mesta nesrece, visoka rezolucija...
https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/page1/
Ima gelera naravno, dakle 99% SAM projektil. I izgleda da je pao "naopacke". Takodje, vecina zrtava je imala povrede glave, a vidi se da su delovi spremista iznad putnika otkinuti, sto moze da bude razlog da su posle rapidne dekompresije leteli ti delovi kroz kabinu i udarali ih po glavama.
Na slikama nema poginulih, samo delovi aviona.
"As was mentioned earlier in the thread...we now know that the cockpit of the plane was directly hit by shrapnel, which possibly offers an explanation as to how the initial phase of breakup began. Back in Thread 4 (Quoted at the beginning of Thread 5), I'd mentioned that it appeared that the tail and at least one side of the fuselage separated first. It now appears that the forward fuselage was the first to go, followed by the left side fuselage. The tail likely separated at some point after that...based on the pattern of debris that I am seeing here.
I had also mentioned a universal injury among many passengers...catastrophic head injuries...and in these photos it's now clear as to how that occured. In my places, you can actually see coloration differences and deformations where injuries likely occurred among the debris. In particular, the cabin roof was torn partially away, and it would appear the debris passed upward, and outward, through the ribs of the fuselage itself.
I had also hypothesized that this aircraft, or rather, the bulk of it at the main crash site, was inverted upon impact. I'm further given reason to believe this as it is shown clearly that a large section of the left wing separated from the aircraft inflight, taking with it the left aileron and much of the flap assembly. This damage alone would have brought the airliner down...and likely have caused a roll to the left. The crash site is 6 miles north of the aircraft's original path...consistent with a left hand turn from the original southeasterly trajectory of the plane."
BTW:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=880227
Pobunjenici: Imali smo sistem Buk
Izvor: B92, Rojters
Donjeck -- Ukrajinski vođa pobunjenika Aleksandar Hodakovski potvrdio je za Rojters da proruski separatisti imaju raketni sistem Buk.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ovakvo spinovanje i paušalna osuda pro Američkih medija je jednostavno nebulozna. Što se mene tiče izgubili su svaki kredibilitet,...ako su ga i imali.
Posebno mi smeta nametanje njihovog mišljenja-kao svetski ispravnog.
Danas se stidljivo pojavljuje informacija da je avion oborila Ukrainska PVO, neprovereno za sada...
Kako god bilo, po meni je neprihvatljivo da civilni saobraćaj ima koridore nad područjem gde se ratuje
Žao mi je ljudi koji su nastradali.
@ cozmo To što ima gelera, dali samo SAM projektil pravi takav `potpis` na pogođenom avionu, ili može i svaki drugi PV projektil, ja bi rekao da, može i svaki sličnih karakteristika.
Posebno mi smeta nametanje njihovog mišljenja-kao svetski ispravnog.
Danas se stidljivo pojavljuje informacija da je avion oborila Ukrainska PVO, neprovereno za sada...
Kako god bilo, po meni je neprihvatljivo da civilni saobraćaj ima koridore nad područjem gde se ratuje
Pokazuje odnos jednog naroda/vlade(USA) prema ostatku sveta, ne samo jednom narodu, u ovom slučaju Ruskom. Dokazano na 50-tak primera od 2sv.rata na ovamo, otprilike toliko zemalja su bombardovali/menjali vlade/...itd, obično posle vrlo sumljivih incidenata, ovo je činjenica.cozmo napisao:Netacno... samo pokazuje odnos jednog naroda prema drugom...Day Walker napisao:Naslov je pun mrznje prema jednom narodu...
Žao mi je ljudi koji su nastradali.
@ cozmo To što ima gelera, dali samo SAM projektil pravi takav `potpis` na pogođenom avionu, ili može i svaki drugi PV projektil, ja bi rekao da, može i svaki sličnih karakteristika.