Honda NSX
Re: Honda NSX
Baterije su bile problem.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad fantaziraju sa hibridom... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa dobro, to je ono kuda priča trenutno ide. Hibrid u doglednoj budućnosti ima više smisla od elektromobila.
- Delija
- Kontakt:
Elektromotor nema sta da trazi u rasnom sportisti.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ako uzmemo kao reper mnoge aktuelne superautomobile, Formulu 1 i LMP seriju, sve su to hibridi. Ako NSX pretenduje da bude u tom društvu, očekivano je da bude tačno ovakav.
Re: AW: Honda NSX
BMW i8Delija napisao:Elektromotor nema sta da trazi u rasnom sportisti.

- Delija
- Kontakt:
Napisao sam "rasni"... 

Superautomobili su oduvek bili oličenje aktuelnih tehnoloških dostignuća. Ako Formula 1 nije rasni sportski automobil, šta drugo jeste?

http://www.formula1.com/inside_f1/under ... /8763.html

http://www.formula1.com/inside_f1/under ... /8763.html
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Delijo, nisi u toku. Svi top sportisti (koji su pred kraj razvoja ili proizvodnje) su hibridi.
Pa ko je blesav da ne pogoni celu osovinu elektromotorima ako ima priliku?
Pa ko je blesav da ne pogoni celu osovinu elektromotorima ako ima priliku?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Kontakt:
Tradicionalista sam, sta ces 
Jeste, i McLaren P1 nabija moment elektromotorom, ali se meni i dalje mnogo vise svidja Nissan GT-R i mnogi drugi, mada i za GT-R "prete" hibridom
@nidza
F1 mi je sve manje interesantna zbog svakakvih sranja koja su uveli u poslednje vreme - totalno su je sjebali
Jel bolja F1 danas ili pre 20 godina?
To sto je nesto "modernije" ne znaci da je bolje.

Jeste, i McLaren P1 nabija moment elektromotorom, ali se meni i dalje mnogo vise svidja Nissan GT-R i mnogi drugi, mada i za GT-R "prete" hibridom

@nidza
F1 mi je sve manje interesantna zbog svakakvih sranja koja su uveli u poslednje vreme - totalno su je sjebali

Jel bolja F1 danas ili pre 20 godina?
To sto je nesto "modernije" ne znaci da je bolje.
Re: AW: Honda NSX
Ja mislio da je ova Honda isto što i i8.Delija napisao:Napisao sam "rasni"...
Inače je bolje Hondi da ne eksperimentiše kad im nauka ne ide od ruke. Nek se lepo drže svoja 3 benzinca i jednog dizela

- Ji 4Tze
*******, blaaago rečeno
Od prvog naslednika NSX-a se 2010 odustalo i nastavio je život u japanskom super GT šampionatu, V8 zove se HSV-010
http://www.youtube.com/watch?v=ebEMJy4cznQ
Kasnije se nastavio rad na hybrid modelu turbo V6 pogoni zadnje a dva električna pogone prednje točkove.
EDIT by mod: obrati paznju na izrazavanje!!!
Od prvog naslednika NSX-a se 2010 odustalo i nastavio je život u japanskom super GT šampionatu, V8 zove se HSV-010
http://www.youtube.com/watch?v=ebEMJy4cznQ
Kasnije se nastavio rad na hybrid modelu turbo V6 pogoni zadnje a dva električna pogone prednje točkove.
EDIT by mod: obrati paznju na izrazavanje!!!
Šalio sam se zbog slike na prethodnoj strani a ti bi mogao malo kulturnije da se obraćaš 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Gde nađe za Hondu to da kažeš...sad će doći Asimo da te presliša.
- Ji 4Tze
Mogao bih al sam prosto ostao zapanjen tvojim neznanjem.Floyd napisao:Šalio sam se zbog slike na prethodnoj strani a ti bi mogao malo kulturnije da se obraćaš
i8 je plug-in hybrid, mali turbo benzinac puni baterije dok je NSX sportski hybrid.