Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Dobro veče

Post od nidza »

Jedna od dobrih strana blokova. Sve i svašta je jeftinije od proseka u gradu, a usluga iznad proseka. :-)

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Pametno za najam garaže :thumbup: , ja imam godinama parking mesto u Parking s. garaži za motor.
Kada bi kupio nov/noviji auto dobro bi razmislio i za njega.
Kod mene u kraju ima 2 garaže, najam mesta na mesečnom nivou, jedna u zgradi bivšeg Centotekstila(sada Planeta s, Aksa...) u M.Pupina, druga prema Jugi.
Inače cena 1 mesec za motor je-1300 din, za auto- oko 5000 din.
Privatne garaže u kraju su mahom sve zauzete, a mnoge i bez neke realne potrebe.

@ methane.master
@ codemaker
Jel imate neki plan za tu živinu :ccc: :mangup:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

codemaker napisao: Ja sam već navikao... Neki puta ne mogu da nađem koji je moj auto, kao kad zapadaju smetovi, pa onda štapićem od sladoleda iščačkam kritična mesta da identifikujem moj auto...
Nego sam primetio da zadnjih godina, ove ptičurine seru u cugu 750 grama i uvek imaju sastanak UO iznad mog auta...
Samo čekam da mi taj sav drek progrize lim, probije sedište, pod i na kraju padne na asfalt ispod kola te mi napravi prirodnu ventilaciju sa mirisom svarenih bobica.
Ovo su svrake i seru grandiozno. Ladno kvaku nisam imao gde da uhvatim. Jedva oprah auto u perionici u Tošinom bunaru. Speklo na vrućini. :kuku:
nidza napisao:Jedna od dobrih strana blokova. Sve i svašta je jeftinije od proseka u gradu, a usluga iznad proseka. :-)
Bogami kada sam se pre 4-5 godina raspitivao, em nije bilo slobodnih, em nije bilo baš jeftino, a i malo mi je predaleko. ;)
Mladen7 napisao: @ methane.master
@ codemaker
Jel imate neki plan za tu živinu :ccc: :mangup:
Imao sam plan, da podgovorim komšiju da ih skida vazdušnom po 1-2 svrake nedeljno, da se ne primeti, ali izgleda da mu je policija oduzela i vazdušnu kad i ostatak arsenala. :mrgreen: ... Šta znam... videću da nađem neku praćku, to je legalno za posedovati. ;)
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja bih bio prezadovoljan kada bih imao garazu za 50e mesecno :) Za te pare ne mogu ni parking mesto da rezervisem :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ja moram da šetam 5 minuta. Nije loše kad je lepo vreme, ali zeznuto kad pljušti kiša.

Vrh je kad padne sneg, a ti umesto da čistiš, samo prošetaš i čeka te potpuno čist i topao auto.

Tapatalk Pro
Poslednja izmena od nidza u 25 Jul 2014, 22:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Post od codemaker »

Ma mogu ja da iznajmim garažno mesto ali me nervira da parkiram auto pa maltene autobusom putujem kući. To ne dolazi u obzir. Mada imam komšiju koji to radi i onda se dešava da ide autobusem negde umesto kolima, jer ga mrzi da ide na parking.
Hebeš takve koNbinacije.
A da je jeftino, nije i da ima, skoro pa nema....
Tako da smo osuđeni da glancamo svračja govna redovno.
(Metane, praćke su isto zabranjene, pogotovo one sportske, koje mogu da ubiju pticu na mrtvo ali i čoveka ako je precizan pogodak. Viđao sam takve praćke u Engleskoj, jbt to bre opasno oružje u rukama veštog strelca!)
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

nidza napisao:Ja moram da šetam 5 minuta. Nije loše kad je lepo vreme, ali zeznuto kad pljušti kiša.

Vrh je kad padne sneg, a ti umesto da čistiš, samo prošetaš i čeka te potpuno čist i topao auto.

Tapatalk Pro
ili hladan ovih dana...
ja iznajmljujem garazu vec godinama bas iz ovih razloga...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Garaža je zakon. Ja sam je čekao 3 godine ali se isplatilo jer sam dobio ogroman box preko puta zgrade sa još jednim parking mestom ispred.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Filozofsko pitanje je kako na Garaži postoje ljudi bez garaže? :mrgreen:

Samoubio bih se da moram da se preselim negde gde ne bih imao garažu. Na dobro se čovek lako navikne. Zimi auto suv, leti hladan, a sve to u kući. Ne moram nigde da hodam.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

codemaker napisao:(Metane, praćke su isto zabranjene, pogotovo one sportske, koje mogu da ubiju pticu na mrtvo ali i čoveka ako je precizan pogodak. Viđao sam takve praćke u Engleskoj, jbt to bre opasno oružje u rukama veštog strelca!)
Pa to i hoću. :djavo: Jbg. Propade varijanta. :thumbdown: Od svraka ne može da se živi. Hrane se na kontejnerima i prenamnožile su se. Komunalne službe naravno boli ćošak, čak i kada napadaju ljude u periodu gnežđenja.
paja napisao:Filozofsko pitanje je kako na Garaži postoje ljudi bez garaže? :mrgreen:

Samoubio bih se da moram da se preselim negde gde ne bih imao garažu. Na dobro se čovek lako navikne. Zimi auto suv, leti hladan, a sve to u kući. Ne moram nigde da hodam.
Eto postoje. ;) Lako se čovek na bolje navikne, mada najbliže garaže su mi 300-500m od zgrade, na granici obesmišljavanja korišćenja iste, a rekoh retko ima slobodnih i nisu bile jeftine.
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja imam sada novu garazu u Cvijicevoj, to mi je na 150m od zgrade, a do nje imam prolaz ispod zgrada, tako da ni sneg, ni kisu, ni sunce ne bih osetio.
Moram se raspitati koliko je. Ako je do 50,60e mesecno, mogao bih da je overim, barem na mesec dana da isprobam da li mi odgovara.
Jos imaju i perionicu, garaza radi 24h sa cuvarom, a i skinuo bih kile da moram da se setkam svaki put :D
Mada, ja i u svoje dvoriste ne ulazim zato sto me mrzi da otvaram kapiju rucno :kezo:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Koju u Cvijicevoj?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Bivši LHC salon za ideje.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

nidza napisao:Ja moram da šetam 5 minuta. Nije loše kad je lepo vreme, ali zeznuto kad pljušti kiša.

Tapatalk Pro
+1
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

hehe, zivim u kuci i opet mi je auto napolju :)
Jedno vreme sam ga ostavljao ispred kuce, jer me je mrzilo da otvaram kapiju :)
Sada sam se naterao makar to da radim.
Sledeca radnja ce biti garaza :)
Odgovori