MLAD polovnjak do 13-14000
Re: MLAD polovnjak do 13-14000
Cmax novi je ozbiljan auto
Motor je vrh, svi ga hvale, kritike pozitivne
Sta znam, to bi bio moj izbor
Ili Octavia 1.2 tsi
Motor je vrh, svi ga hvale, kritike pozitivne
Sta znam, to bi bio moj izbor
Ili Octavia 1.2 tsi
Vidi se da je octavia prirasla za srce, tako da test voznja i kapara ako legne u voznji.
Mislim da bi u tom cenovnom rangu i moj izbor bila octavia. Mozda najbolji odnos ulog/dobitak...
Mislim da bi u tom cenovnom rangu i moj izbor bila octavia. Mozda najbolji odnos ulog/dobitak...
Meni bi 0.9 fordov turbo u Cmaxu, pa Octavia sa tsi
Pogledaj Mazdu obavezno.Jako dobro uradjena.
Malo strasno zvuci ici na motor ispod litreMcGruja napisao:Meni bi 0.9 fordov turbo u Cmaxu, pa Octavia sa tsi

Tacno, ali vozio sam ga u Focusu, sasvim dobro ide, skoro kao 2.0 atmo
Mi smo bili u Mazdi i super je generalno, samo što je cena prevelika. Ide preko 5 ruku i ima dodatnu carinu. U svakom slučaju nema za te pare ništa.
TT
TT
ja sam vozio grand c max 2.0tdci, kolegin, i jako se prijatno iznenadio sa ponasanjem na putu...taj je doduse kostao mnogo preko ove cifre, ali je dobar znak da ford i dalje pravi dobra podvozja...
Oktavija je jos jednom pogledana, dogovoren je i popust, bele boje, 1.2 tsi, ambition, 4 podizaca, klima, neki novi mini "Bolero" radio sa touch screen-om, 8 zvucnika, kozni paket, NEMA alu felne (jbg)
Par slicica
Par slicica
Alu felne su nebitne, ima ih tonu na oglasima
Cestitam!
Cestitam!
Vauuu ovo je bilo brzi 
Nek je sa srecom.

Nek je sa srecom.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nema Ford sa cim da ti parira ovde. Koliko god ja mislio da je Focus ili Cmax bolji od Oktavije, racionalno je Skoda bolji izbor. Imaj na umu i da Skoda ima tonu dilera koji prave konkurenciju, a Grand je sam pa radi sta im dune. Dodatna oprema u Skodi je mnogo jeftinija nego kod ostalih itd. Kolega ima identicnu belu Oktaviju, cak i isti paket, autu se nema sta zameriti.
Hvala Mc Grujo i ostali, ali nemojte jos da cestitate, pare su jos kod mene, ovih dana idem da im ostavim 500 evrica pa posle i ostatak. Auto je sa lagera tako da cu ga samo registrovati i preuzeti.
Zamislite bizarnosti: inace Skoda standardno dolazi sa Continental, Michelin, Dunlop gumama itd, a ova doticna( tj te dve sa lagera) su dosle sa...drum rolls...drum rolls...
NEXEN gumama!!! Pao sam u nesvest kada sam video jbt, Nexen, cajnez. Covek mi kaze da su im par serija dosle sa tim gumama, ni on ne zna sta je.
P.S. Stvarno sam razbijao glavu ova dva cela dana, i oktavija mi je realno najbolji izbor. Robustna, najsavremeniji motor, dovoljno velika...
Zamislite bizarnosti: inace Skoda standardno dolazi sa Continental, Michelin, Dunlop gumama itd, a ova doticna( tj te dve sa lagera) su dosle sa...drum rolls...drum rolls...
NEXEN gumama!!! Pao sam u nesvest kada sam video jbt, Nexen, cajnez. Covek mi kaze da su im par serija dosle sa tim gumama, ni on ne zna sta je.
P.S. Stvarno sam razbijao glavu ova dva cela dana, i oktavija mi je realno najbolji izbor. Robustna, najsavremeniji motor, dovoljno velika...
Poslednja izmena od nenad.fil u 26 Jul 2014, 18:02, izmenjeno 1 put ukupno.
neka je sa srecom. rakhil je u pravu za dilera, stvarno, monopol je cudna stvar...