Sport
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Re: Sport
Evropski prvaci u vaterpolu
Mađarska 6 : 12 Srbija
Svaka čast našima
Mađari bivši prvaci(nekada), primili toliko pogodaka...mogu da zamislim pritisak, njihov teren...
@ Delija jel ovako dobro,nismo se razumeli,a ja sam malo veseliji

Svaka čast našima

Mađari bivši prvaci(nekada), primili toliko pogodaka...mogu da zamislim pritisak, njihov teren...
@ Delija jel ovako dobro,nismo se razumeli,a ja sam malo veseliji

Poslednja izmena od Mladen7 u 27 Jul 2014, 21:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Krajnji rezultat je 7:12.
Komentator: "Teniski receno, Djokovic je pobedio Nadala na domacem terenu."
Svaka cast momcima!
Komentator: "Teniski receno, Djokovic je pobedio Nadala na domacem terenu."

Svaka cast momcima!

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa sta je lose rekao ? Stvarno je pocelo jezivo da smara komentarisanje komentatora na negativan nacin.Milos_kg napisao:Komentator: "Teniski receno, Djokovic je pobedio Nadala na domacem terenu."
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ovo je njihovih 5minuta, zasluzili su slavu, zasto uplitati Djokovica gde mu nije mesto. Nebitno sto je Djokovic spomenut, bilo koji drugi da jeste, jednostavno nije u redu.
Tebi mozda tu nista nije lose, meni jeste. Nadam se samo da neces krenuti da me ubedjujes kako nisam u pravu, jer ta rasprava ne vodi nikud, znas i sam.
Tebi mozda tu nista nije lose, meni jeste. Nadam se samo da neces krenuti da me ubedjujes kako nisam u pravu, jer ta rasprava ne vodi nikud, znas i sam.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Voditelji ko voditelji, dugačak jezik ponekad. Realno su vaterpolisti pokazali u poslednjih nekoliko decenija mnogo mnogo više nego teniseri, tako da bi mnogo više imalo smisla porediti u obrnutom smeru. Mada, nema veze.
Bitna je nadmoćna pobeda i sasvim novi scenario gde su pokazali da su čvrsti i kad mnogo vode. Crnogorci nisu umeli da sačuvaju nemoguću prednost, mi jesmo. U celoj utakmici 2 minuta slabosti u 3 četvrtini, protiv Mađara. Veoma impresivno.
Tapatalk Pro
Bitna je nadmoćna pobeda i sasvim novi scenario gde su pokazali da su čvrsti i kad mnogo vode. Crnogorci nisu umeli da sačuvaju nemoguću prednost, mi jesmo. U celoj utakmici 2 minuta slabosti u 3 četvrtini, protiv Mađara. Veoma impresivno.
Tapatalk Pro
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Milos_kg napisao:Ovo je njihovih 5minuta, zasluzili su slavu, zasto uplitati Djokovica gde mu nije mesto. Nebitno sto je Djokovic spomenut, bilo koji drugi da jeste, jednostavno nije u redu.

A na glup način još više.Ogi napisao:Pa sta je lose rekao ? Stvarno je pocelo jezivo da smara komentarisanje komentatora na negativan nacin.Milos_kg napisao:Komentator: "Teniski receno, Djokovic je pobedio Nadala na domacem terenu."
Ovi momci već decenijama donose zagarantovanu medalju, a tenis na tom nivou imamo tek poslednjih par godina. Smenjuju se generacije i uvek su u vrhu, a tenis posle Đokovića verovatno će da se vrati gde mu je i bilo mesto pre njega.
Ako misliš na pare onda ne mogu da se porede, ali kao sportista ne bi trebao da gledaš na sport na taj način.
Tapatalk Pro
Ako misliš na pare onda ne mogu da se porede, ali kao sportista ne bi trebao da gledaš na sport na taj način.
Tapatalk Pro