Koliko troši?
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Koliko troši?
Pa to je odlicna potrosnja za tu motorizaciju...
Sent from my LG mobile
Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
I tebi su turili tdi pod haubu 

Ala se vrtela Honda
Priznaj da nisi prelazio 1500 rpm

Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava to nije istina, mislim na ovome svetu sto bi naglasio da propaganda , sto vecina kazu o ovome, nije istina.
Pa ako bi se sišlo sa Kopaonika od Kraljeva, ko zna malo da prpazi, ugasi klimu, vozi 5 po ravnom 50-60, mogao bi potrošnju da svede na 4,0.
Benzina mislim, po bordu. Sad bi neki bord pokazao 3,5 (nepošteniji) a neki 4,5 (pošteniji), ali to je to
Tako da ko voli da se uveseljava i teši nek proba.
Benzina mislim, po bordu. Sad bi neki bord pokazao 3,5 (nepošteniji) a neki 4,5 (pošteniji), ali to je to

Tako da ko voli da se uveseljava i teši nek proba.
Jbt stvarno ne kapiram sto se ljudi opterecuju tudjom potrosnjom? Koga bre boli k*rac, ako laze, sebe laze meni ni iz dzepa ni u dzep, neka mu, njemu je lepo.
CINJENICA je da ima ljudi koji stvarno tako voze, lagano, planiraju, uvek u pravoj brzini (Steva-anya
) i prosto auto im trosi minimum minimuma.
Kazu, da interventni panduri bas iz tog razloga onako mile po gradi jer ima je potrosnja tada minimalna.
Za neverne Tome: imam negde slike i naci cu ih od meckine potrosnje, kada sam jednom prilikom igrom slucaja (nije bilo krstene pumpe samo tipa "Daki petrol") skoro ostao na minimumu goriva, znaci range vise ne postoji samo pokazuje "PUMPA!!!!"
Stavio sam tempomat na 50, ubacio u cetvrtu brzinu i posle pola sata voznje range se "popeo" na ravno 150km pri toj brzini i tim uslovima puta (ravnica, Macva, noc, vrlo malo saobracaja)
CINJENICA je da ima ljudi koji stvarno tako voze, lagano, planiraju, uvek u pravoj brzini (Steva-anya

Kazu, da interventni panduri bas iz tog razloga onako mile po gradi jer ima je potrosnja tada minimalna.
Za neverne Tome: imam negde slike i naci cu ih od meckine potrosnje, kada sam jednom prilikom igrom slucaja (nije bilo krstene pumpe samo tipa "Daki petrol") skoro ostao na minimumu goriva, znaci range vise ne postoji samo pokazuje "PUMPA!!!!"
Stavio sam tempomat na 50, ubacio u cetvrtu brzinu i posle pola sata voznje range se "popeo" na ravno 150km pri toj brzini i tim uslovima puta (ravnica, Macva, noc, vrlo malo saobracaja)
Re: AW: Koliko troši?
Ja se ne opterećujem nego zezam Deliju. Ova tema je ionako odavno postala sprdačinanenad.fil napisao:Jbt stvarno ne kapiram sto se ljudi opterecuju tudjom potrosnjom? Koga bre boli k*rac, ako laze, sebe laze meni ni iz dzepa ni u dzep, neka mu, njemu je lepo.

Floyd nisam na tebe mislio.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Honda trokira na manje od 3000 rpmFloyd napisao:Ala se vrtela Honda![]()

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Znaci, imao si anticelulit masazu tokom voznje?
Practice what you preach

Od kada su podaci sa borda postali relevantni?nidza napisao:Škodilak, Fruška Gora - NBGD, 71km, 67km/h prosek, potrošnja 4.7l/100km po BC.
Practice what you preach

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
A6 C6, 2.0 TDI, 136KS + TB, 8,5l na 100km, mereno od čepa do čepa više puta.
Čisto informativno. BC nije lagao ranije, mada bi trebalo da ga proverim, prešao je auto oko 10 tak hiljada u međuvremenu.Xepoj87 napisao:Znaci, imao si anticelulit masazu tokom voznje?![]()
Od kada su podaci sa borda postali relevantni?nidza napisao:Škodilak, Fruška Gora - NBGD, 71km, 67km/h prosek, potrošnja 4.7l/100km po BC.
Practice what you preach
Tapatalk Pro
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Nikako nije potrošnja za pohvalu...MARKO-VW napisao:A6 C6, 2.0 TDI, 136KS + TB, 8,5l na 100km, mereno od čepa do čepa više puta.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
BG-Bijela danas 6.4 po bordu, prosecna brzina nesto ispod 70. Posle cu okacim slike, vidim da je to moderno sada.
U zavisnosti kako se vozi i u kakvim uslovima, može biti i loše i odlično.
Bez tog parametra nemoguće je doneti takav zaključak.
Tapatalk Pro

Tapatalk Pro