Rakhil napisao:Ja sam veliki protivnik beogradizacije u svakom pogledu i sanjam opstu decentralizaciju, ali ni uz najbolju volju ne vidim gde su te pare koje Beograd sisa iz Srbije, gde to ide i gde se upucava...
Bas da vidim ko ce prvi da ispadne glup i pomene most na Adi...

Ni ja tebe ne razumem, prvo u celoj Srbiji ima ko što kažeš stotine hiljada ljudi koji imaju plate iz budžeta, u to spadaju i profesori,doktori, policija, vojska...ne samo državna administracija.Delija napisao:paja napisao:Ništa ja tebe ne razumem.Delija napisao:...Pa 2/3 (ako ne i vise) cele administracije iz cele Srbije je u BGu - to su stotine hiljada lezilebovica koje treba najuriti sa drzavnih jasli na ulicu - oni ne placaju porez, vec trose pare koje porez donese drzavi...
Dal može biti u Ns ima neka pokrajinska skupština, i sav buljuk uz to?
Da ne pominjem bukvalno svaku opštinu u Srbiji i koliko su efikasni i potrebni baš svi zaposleni.
Inače i ja se slažem da je državni aparat preglomazan, verovatno bi moglo isto da se radi i sa 35% ljudi u odnosu na sadašnje stanje.
Za poreske prihode -vrlo jednostavno, sto više ljudi više para. Porez je uračunat bukvalno u sve sem vazduha.
Daleko je od dobrog, al ako ćemo baš `Beograđaniiiii mamicu vam`

Mislim da je ubedljivo najgore na jugu Srbije, niko to da pomene, kad smo i onako u off otišli.