Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
@Nikaragva
Sta znaci taj tvoj potpis? Kao neku sprdnju?
Sta sad si mnogo zajeban pa kao aj stavim u potpis...
Ostajem iza toga sto sam rekao da Beograd ne isisava pare vec sve pare idu iz njega...
Ostajem iza toga sto sam rekao da Beograd ne isisava pare vec sve pare idu iz njega...
Brzine idu u H-a !!!

Evo ja se prijavljujem...ADrei napisao:hoces u neke pare ko pre skine 4 tocka i stavi druge?

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Javljaja mi se, javlja mi se da cu uzeti neke parice danasNexT napisao:Jebes ponedeljak ujutru ako ne menjas gumu na parkingu Ljermontove.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni se javlja da ćeš reći: "Bolje da sam mu džabe krpio gumu nego sad da spremam alat koji mi je razbacao." 

Širim haos!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Srbija radi Beograd se gradi!Day Walker napisao:Ostajem iza toga sto sam rekao da Beograd ne isisava pare vec sve pare idu iz njega...
Ovo me podseti na onu davnu Hrvatska radi Beograd se gradi. Sad oni tamo imaju drugu parolu, Dalmacija radi metropola (Zagreb) se gradi.
Nego da se ostavimo politike komšija mi se jutros žali da mu procureo novi Reno Klio, kaže ima vode na patosu kod vozača.
Ovo pada ko ludo!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
"Dalmacija radi..."
...da to su poznati radnici...
...da to su poznati radnici...

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pa ako ostajes iza njega, sto ti smeta?Day Walker napisao:@Nikaragva

Meni to zvuci kao neki pionir da je izgovorio, neki tekst koji su ga naucili, a nije ni siguran sta znaci

Ali ako ti smeta, sklonicu.
- Day Walker
Najbolje je da imamo svi isto misljenje oko neke stvari. A pogotovu oko ovakve gde je BG vs cela Srbija.
Gde svi koji nisu ziveli u Bgu tvrde kako je ovde zapravo zivot lakse, jeftiniji i sve ostalo..
To moze reci samo neko ko ne vidi dalje od svog nosa..
Isto tako, kada je rec o ekonomiji, naravno da sve pare idu iz Bga.
U drugoj temi je sve lepo napisano, i nemam nameru da ponavljam sto i ostali..
Gde svi koji nisu ziveli u Bgu tvrde kako je ovde zapravo zivot lakse, jeftiniji i sve ostalo..
To moze reci samo neko ko ne vidi dalje od svog nosa..
Isto tako, kada je rec o ekonomiji, naravno da sve pare idu iz Bga.
U drugoj temi je sve lepo napisano, i nemam nameru da ponavljam sto i ostali..
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
DW, Beograd ucestvuje u BDP sa nekih 40%. Da je mnogo, jeste; da izdrzava celu Srbiju, nije. I naravno da ne idu sve pare iz Beograda, transfere iz opstina pa nazad u iste ne mozes racunati u "beogradske pare"
- Day Walker
Pa nisi mislio bukvalno sve, moze da bude, nisam mislio 100%, nego sam mislio 90% 
U redu je, ne moramo svi imati isto misljenje, ali ovde se ne radi o misljenju, nego o cinjenicama. Koje su javno dostupne svima.
http://siepa.gov.rs/sr/index/vesti/siep ... odini.html
Gde je ovde na ovoj listi tacno BG?
Da li je u pitanju par kljucnih velikih firmi iz bg ili gomila minimarketa?
Posto se razumes u ekonomiju verujem da znas koliko novca se iz Vojvodine uplacuje u budzer, a koliko vraca, raznim kanalima. Iz Beograda novci, mogu da idu samo u SO Trgoviste, a koliko vidim ne idu ni tamo.
Evo sklonicu potpis, jer sam siguran da bi te za par godina, ili meseci, bilo sramota toga sto si napisao

U redu je, ne moramo svi imati isto misljenje, ali ovde se ne radi o misljenju, nego o cinjenicama. Koje su javno dostupne svima.
http://siepa.gov.rs/sr/index/vesti/siep ... odini.html
Gde je ovde na ovoj listi tacno BG?
Da li je u pitanju par kljucnih velikih firmi iz bg ili gomila minimarketa?
Posto se razumes u ekonomiju verujem da znas koliko novca se iz Vojvodine uplacuje u budzer, a koliko vraca, raznim kanalima. Iz Beograda novci, mogu da idu samo u SO Trgoviste, a koliko vidim ne idu ni tamo.
Evo sklonicu potpis, jer sam siguran da bi te za par godina, ili meseci, bilo sramota toga sto si napisao

- Day Walker
Jeste bas ce me biti sramota 
I trenutno ne mogu da vidim link sa moba.

I trenutno ne mogu da vidim link sa moba.
Brzine idu u H-a !!!

Nema veze izvoz sa standardom i obrtom novca (ima ali nema mnogo veze sa ovim što trenutno ovde pričamo). Naš izvoz je bedan u odnosu na ukupan obrt novca u zemlji, na žalost. Da je drugačije svi bi živeli mnogo bolje.
Ne mora svuda o Bg i ova prica