Pa skuplja je usluga... zakup lokala, radna snaga (prodavci, serviseri, spedicija itd.), svi treba da zarade.
Tacno je da se ugradjuju malo vise nego sto bi trebalo ali opet to moze da se pegla a da li cenu skidaju od opreme ili neceg drugog, to ne znam.
Svakako se kasnije auto koji je samostalno uvezen, prodaje za malo manje para i nesto teze nego li onaj kupljen u CH, nemas besplatne servise, malo je vece cimanje kod aktiviranja garancije itd.
Pored toga, kad sam gledao da uvezem, zakljucio sam da su u DE mnogo manje fleksibilni kod obaranja cene nego u CH dok za mlade polovnjake nece ni 50e da spuste.
Laki021 napisao:Sad nevezano za ovo, proizvod treba da kosta onoliko koliko kosta da se napravi plus neka zarada, a ne onoliko koliko ko moze da plati.
To je tako u teoriji ali ne i u kapitalistickoj praksi. Cenu formira sistem ponude i potraznje odnosno kupovna moc kupaca. Nije logicno ni da zakup stana kosta 3-4000 chf ali dok god ima onih koji ce to da plate, kostace toliko.
Skoro sam se bio u nekom gradu na DE granici i proizvodi u Coop-u su duplo jeftiniji nego u istom Coop-u ovde kod mene ili u ZH...
Zasto? Pa zato sto lokalci pesaka mogu da predju most i odu u kupovinu u DE
Delija, evo masine za tebe
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine