Beograd
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Beograd
Laki, slabo ti ide to trolovanje, ne primam se. Lepo sam napisao da se slazem sa tobom po tom pitanju na tri mesta, ako ti je dosadno idi se svadjaj sa nekim ko vozi Audi, to ce te zabaviti
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Rakhil napisao:Laki, slabo ti ide to trolovanje, ne primam se. Lepo sam napisao da se slazem sa tobom po tom pitanju na tri mesta, ako ti je dosadno idi se svadjaj sa nekim ko vozi Audi, to ce te zabaviti
Pa onda razumes da nije u pitanju 18 000 vec desetine ako ne i stotine hiljada radnih mesta koja su bezrazlozno u BG a pare za njihove plate se vuku iz cele zemlje te je posledicno jasno kako BG sisa pare iz ostatka zemlje... to je sustina svega.
Zasto posle svake ijade, dana piva i slicno, Beograd pocinje sa svojom ijadom, svojim danima. Odjednom su dani svega u BG, iako nije tako bilo do pre par godina 
Meni je to zanimljivo, npr.
A druga stvar koja je zanimljiva jesu ljudi koji zive u Beogradu, kao recimo DW i Rakhil koji se previse loze na ovakve price i misle da mi sa granice hocemo da ih pobijemo. Neke rado i sigurno, ali vas dvojicu necemo dirati

Meni je to zanimljivo, npr.
A druga stvar koja je zanimljiva jesu ljudi koji zive u Beogradu, kao recimo DW i Rakhil koji se previse loze na ovakve price i misle da mi sa granice hocemo da ih pobijemo. Neke rado i sigurno, ali vas dvojicu necemo dirati

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro znam kako me gledaju sa BG tablama u varosicama i po selima.
Tako da DA.. Hocete da nas lincujete po svaku cenu

Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
Evo, sad i nikaragva poceo da me troluje
Ja mislim da nikome ne ide beogradizacija na onu stvar kao Beogradjanima. Mi bi bili najsrecniji da svakom idu svoje pare, i da nisu svi drzavni organi kod nas, i da ne hrle svi u Beograd jer tu ima najvise love itd.

Ja mislim da nikome ne ide beogradizacija na onu stvar kao Beogradjanima. Mi bi bili najsrecniji da svakom idu svoje pare, i da nisu svi drzavni organi kod nas, i da ne hrle svi u Beograd jer tu ima najvise love itd.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Valkeru, gledali bi te i da si iz Nisa dosao, iz Holandije ili sa Marsa. Prosto ljudi u manjim sredinama tako reaguju na strance. Gard, nepoverenje, uzdrzanost, zavist... Svega bude i kada se najnormalnije i najprijateljskije postavis.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
@DW
Svlače te pogledom? Znam kako ti je
Svlače te pogledom? Znam kako ti je

Poslednja izmena od Velja u 28 Jul 2014, 13:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kako tek mene gledaju u BGu sa KV tablama, kao da ću da vam odnesem sve... a dok sam vozio BG table, niko ništa 
Dw, a kako te gledaju u KVu u tazbini?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Dw, a kako te gledaju u KVu u tazbini?
- Rakhil
Ja u saobracaju po Beogradu posebno psujem vozace iz drugih gradova, te smatram da je njihovo neotudjivo pravo da psuju mene kad dodjem kod njih
Blagi oftopik; ovde na moru redovno nailazim na BG table parkirane retardirano, recimo na dva mesta, i onda mi dodje da ih demoliram od sramote, da se mestani ne cimaju

Blagi oftopik; ovde na moru redovno nailazim na BG table parkirane retardirano, recimo na dva mesta, i onda mi dodje da ih demoliram od sramote, da se mestani ne cimaju

Ne znas kako u Splitu gledaju na Audi sa BG tablicama. To je najvisi nivo trolovanja.Day Walker napisao:Dobro znam kako me gledaju sa BG tablama u varosicama i po selima.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa misle da si neki njihov mestan, koji je na lizing uzeo auto od 20 i kusur hiljada, pa se pitaju odakle mu novciDay Walker napisao:Dobro znam kako me gledaju sa BG tablama u varosicama i po selima.

- Rakhil
Ma njega tako gledaju i u Beogradu, nego se tesi covek da je u drugima problem