Beograd
Re: Beograd

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Laki, decentralizacija se ne vrši tako što 'razbacaš' administraciju po zemlji, to je nebuloza koju je dinkić forsirao i to naravno samo po gradovima gde je imao vlast. Decentralizacija se vrši tako što napraviš infrastrukturu i uslove za život i razvoj udaljenih krajeva. Ne tako što na planini na kraju zemlje bez krštenog puta izgradiš državni hotel.
Ma samo neka Dinkic napravi hotel i skijaliste. Napravice cika Velja put do svake vukojebine, cim se otrezni. A kada zavrsi sa vukojebinama, onda ce zavrsiti autoput. Do tada ce se i hrast osusiti.
To ti mislis, vidim da to u Ch fantasticno funkcionise. Znaci izgradimo lepo infrastrukturu a onda mogu lepo da pasu travu. Uslovi za zivot su pre svega pristojan posao, sve ostalo dodje samo od sebe. Ako sve bacas u jednu regiju ne znam kako mislis da decentralizuzjes bilo sta.ftj napisao:Laki, decentralizacija se ne vrši tako što 'razbacaš' administraciju po zemlji, to je nebuloza koju je dinkić forsirao i to naravno samo po gradovima gde je imao vlast. Decentralizacija se vrši tako što napraviš infrastrukturu i uslove za život i razvoj udaljenih krajeva. Ne tako što na planini na kraju zemlje bez krštenog puta izgradiš državni hotel.
A Dinkic je to samo pricao, radio je potpuno suprotno.
Poslednja izmena od Laki021 u 28 Jul 2014, 13:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja obozavam da se raspravljam sa Vojvodjanima (naravno, samo dobronamerno i prijateljski) oko teme "gdi su nasi novci", jer uvek imam neprejebivi kontraargument nepotrebnog sloja administracije koji imaju
Ali samo uzivo, na forumu to uvek bude negativan vajb.
Ali samo uzivo, na forumu to uvek bude negativan vajb.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
http://www.youtube.com/watch?v=oQdIJUBMHpMRakhil napisao:Ma njega tako gledaju i u Beogradu, nego se tesi covek da je u drugima problem
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
To je normalno, zato što postoji izreka " ne je*eš me kao Kraljevčanin semafor"Day Walker napisao:Meni u Kv sviraju jer sam pustio pesake na pesackom
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Dw, ako to slusas, onda je sve jasnoDay Walker napisao:http://www.youtube.com/watch?v=oQdIJUBMHpMRakhil napisao:Ma njega tako gledaju i u Beogradu, nego se tesi covek da je u drugima problem
@Rakhil, pa imamo mi i nase lezilebovice. Ne moramo sad novce trositi i na vase
Zaboravili ste jednu bitnu stvar: "Beograd Beograđanima!" 
Laki021 napisao:To ti mislis, vidim da to u Ch fantasticno funkcionise. Znaci izgradimo lepo infrastrukturu a onda mogu lepo da pasu travu. Uslovi za zivot su pre svega pristojan posao, sve ostalo dodje samo od sebe. Ako sve bacas u jednu regiju ne znam kako mislis da decentralizuzjes bilo sta.ftj napisao:Laki, decentralizacija se ne vrši tako što 'razbacaš' administraciju po zemlji, to je nebuloza koju je dinkić forsirao i to naravno samo po gradovima gde je imao vlast. Decentralizacija se vrši tako što napraviš infrastrukturu i uslove za život i razvoj udaljenih krajeva. Ne tako što na planini na kraju zemlje bez krštenog puta izgradiš državni hotel.
A Dinkic je to samo pricao, radio je potpuno suprotno.
Misliš da to ide tako što ti dođeš u neku vukoebinu i kažeš ovde ćemo posaditi ministarstvo/agenciju/opštinsku upravu i ljudi će imati pristojan posao i lepo živeti? Ne nego napraviš infrastrukturu poput autoputa, ili za početak običnog puta gde bi raznorazni kapitalisti videli svoj interes da izgrade svoju fabriku/plantažu/distributivni-regionalni centar, ugostiteljski centar i slično. Upravo se sve i sliva u BG jer je najviše infrastrukturno razvijen i može da podrži najveći broj ljudi i to naravno vuče jedno sa drugim i to je to.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Laki svojevremeno meni rece u nekoj raspravi kako misli da drzava treba sve redom da subvencionise, tesko da cete se onda vas dvojica sloziti oko necega
Mada, mozda me je i tad trolovao, nikad se ne zna...
Mada, mozda me je i tad trolovao, nikad se ne zna...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3