MLAD polovnjak do 13-14000
Re: MLAD polovnjak do 13-14000
Ajde da ne trujemo ovde temu pričom o 500L. Pređi u moj temu pa napiši na šta su se sve ljudi žalili.
Samo vi sami sebe tesitepaja napisao:I ja bih.Polako, mlad je još. Shvatiće da nije sve u dužini lima. MPV je vr'.

Sad moram da potegnem tešku artiljeriju.
Stefane, ja sam bio u tvojim godinama, ti u mojim nisi.

Nisu isti segment, plus je Octavia stvarno kvalitetnije odrađen auto. Gospodski auto za normalne novce.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Normalno da nisu isti segment, nije to bilo pitanje, vec sta se uklapa.
Dobro si odlucio, ne preispituj se
I necu skoropaja napisao:Sad moram da potegnem tešku artiljeriju.![]()

Zicer Pajo

-
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
McGruja napisao:Dobro si odlucio, ne preispituj se
+1
Čestitam na izboru i da se lepo voziš

Hahaha, penal
Nego, ako nije tajna, kolika ti je na kraju bila razlika izmedju kataloske i dogovorene cene?
I da, cestitam na izboru!

Nego, ako nije tajna, kolika ti je na kraju bila razlika izmedju kataloske i dogovorene cene?
I da, cestitam na izboru!
Имам једно потпитање...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
dobar izbor, Octavia je u tvojoj prici best buy 
nema svrhe da ti preporucujemo neka auta koja se ne uklapaju u koncept, a da ti predložim Fluence ili Corollu mislim da nema smisla jer bi i ja verovatno uzeo tu Škodu...

nema svrhe da ti preporucujemo neka auta koja se ne uklapaju u koncept, a da ti predložim Fluence ili Corollu mislim da nema smisla jer bi i ja verovatno uzeo tu Škodu...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: MLAD polovnjak do 13-14000
Nesto mi se javlja da je izboksovao skoro 1000e popusta 
Cestitam na kupovini, kada preuzimas auto?
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Cestitam na kupovini, kada preuzimas auto?
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
I ja bih uzeo Octaviu, nema tu mnogo dileme.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Mi uzesmo sluzbenu Octaviu 1.6 TDI za 14900, doduse saradjujemo sa njima pa smo dobili dobar popust...
Sto ne rece ranije covece...
To je i moje misljenje ne preispitujem se mnogo. Zadao sam sebi parametre i navodio se po istim. Obrni, okreni, ispade Oktavija.
Najvise opreme, najsavremeniji motor, dobra post prodaja (videcemo za benzinca kako ide) cak sam IZBACIO iz razmisljanja YETI (aerodinamika zida, nije dobra za autoput koji ipak, cesto koristim, dosta bi trosio) koji mi je bio neprezaljena ljubav jer sam njega maltene kaparisao pre mercedesa i zatim odustao.
E da, covek-prodavac mi je ucinio i umesto NEXENA stavio-nasao,-skinuo sa Superba
Dunlop letnje gume, hvala mu.
Ivane, pare su tu, mogi i sutra da ga preuzmem, videcu. Moram da smislim (ili da vidim sa njima) kako da platim auto i da ga samo oteram sa tablicama.
Videcu vec sutra.

To je i moje misljenje ne preispitujem se mnogo. Zadao sam sebi parametre i navodio se po istim. Obrni, okreni, ispade Oktavija.
Najvise opreme, najsavremeniji motor, dobra post prodaja (videcemo za benzinca kako ide) cak sam IZBACIO iz razmisljanja YETI (aerodinamika zida, nije dobra za autoput koji ipak, cesto koristim, dosta bi trosio) koji mi je bio neprezaljena ljubav jer sam njega maltene kaparisao pre mercedesa i zatim odustao.
E da, covek-prodavac mi je ucinio i umesto NEXENA stavio-nasao,-skinuo sa Superba

Ivane, pare su tu, mogi i sutra da ga preuzmem, videcu. Moram da smislim (ili da vidim sa njima) kako da platim auto i da ga samo oteram sa tablicama.
Videcu vec sutra.