MLAD polovnjak do 13-14000
Re: MLAD polovnjak do 13-14000
Kod kog dilera je kuljen auto?
Slike su iz Alprosa.
Focus 1.0 bih morao da probam čisto da vidim kako ide, po svemu ostalom zaostaje za Octaviom. 2015. izlazi novi model pa mu je cena takva kakva je kod nas, kao i paketi opreme koji su uveženi.
Focus 1.0 bih morao da probam čisto da vidim kako ide, po svemu ostalom zaostaje za Octaviom. 2015. izlazi novi model pa mu je cena takva kakva je kod nas, kao i paketi opreme koji su uveženi.
Bas tako, Alpros auto. Oni su jedini koji su hteli da razgovaraju "u cetiri oka" i da izadju u susret. Pomoglo je i to sto je auto vec bio narucen, pa je neko odustao od njega. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vlasnik Alprosa mi je drugar. 

I sad si setio da mi to kazes?
O'ma sutra da ga zoves i da mu kazes da nije ok da kupim auto bez alu felni, i da bi bilo lepo da dobijem jedne kao poklon...

O'ma sutra da ga zoves i da mu kazes da nije ok da kupim auto bez alu felni, i da bi bilo lepo da dobijem jedne kao poklon...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ti mi nisi drugarnenad.fil napisao:I sad si setio da mi to kazes?
O'ma sutra da ga zoves i da mu kazes da nije ok da kupim auto bez alu felni, i da bi bilo lepo da dobijem jedne kao poklon...![]()
![]()

Nisi hteo da kazes gde kupujes auto, a slike nisam otvarao.
Poslednja izmena od Woodoo u 28 Jul 2014, 23:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Vidim ja da cu morati sutra u autocacak...
Ovde sve neke vezare i rodjaci, ali se ne javljaju dok ne kupis auto, nema, ruka ruku mije...
A da jesam, sta, dobio bi ih? Ma vaziiii
Ovde sve neke vezare i rodjaci, ali se ne javljaju dok ne kupis auto, nema, ruka ruku mije...

A da jesam, sta, dobio bi ih? Ma vaziiii
Al' si nezahvalan, pa jesi li dobio bolje gume 
Pa ne bi dobio, nisi mi drugar

Pa ne bi dobio, nisi mi drugar

Tacno, tacno, priznajem.
Nisam nezahvalan, hvala im na tome ali to je bila njihova dobra volja.
Uostalom ja sam taj sa lovom tako da...
Nisam nezahvalan, hvala im na tome ali to je bila njihova dobra volja.
Uostalom ja sam taj sa lovom tako da...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
2015 nov model? Pa ovaj aktuelni (Mk3) se pojavio krajem 2011. Doduše već je restilizovan retardiranom Aston wannabee maskom.Heinz napisao:Slike su iz Alprosa.

Širim haos!
Zanimljivo je da i dalje nude 1.6 105 KS benzinac, koji je bio zastareo i pre 5 godina kad smo kupovali Jazza.
Xepoj87 napisao:Lose mislis
Mercedes moze da se ukrade samo sa original kljucem, paukom, ili otimanjem auta u saobracaju
Bez kljuca, ni fabrika ne moze da ga upali.
Cuo sam da postoji software pravljen posebno za Mercedes, ali ga niko u sustini nema, jer je skup, ili vecinom ne znaju kako da ga nabave...
Za sada je samo glasina da postoji.
A najveci broj Mercedesa se krade tako sto provale u kucu, i ukradu kljuc, sto u sustini i jeste najlaksi nacin kradje, kada razmislis
Ovo govorim provereno, ne napamet, vise mozemo na okupljanju.
A sta mislis onda kako ti naprave rezervni kljuc?
koliko sam ja cuo i za njih postoji software koji pravi kljuc. e sad da li je bio taj "komplet alata" oko 15000+ eura ne znam tacno.