Lako ide plin u njega.Heinz napisao:Zanimljivo je da i dalje nude 1.6 105 KS benzinac, koji je bio zastareo i pre 5 godina kad smo kupovali Jazza.

Lako ide plin u njega.Heinz napisao:Zanimljivo je da i dalje nude 1.6 105 KS benzinac, koji je bio zastareo i pre 5 godina kad smo kupovali Jazza.
Da iskoristim priliku: koliko troši taj motor po gradu?error974 napisao:Ja sam za 13 uzeo focusa ecoboost 100ks.
Fabrika pravi rezervni kljuc, i salje ga ovlascenom servisu, uz potpis sefa servisa, naloga servisera, i 3 potpisa vlasnika vozila.HKS napisao:Xepoj87 napisao:Lose mislis
Mercedes moze da se ukrade samo sa original kljucem, paukom, ili otimanjem auta u saobracaju
Bez kljuca, ni fabrika ne moze da ga upali.
Cuo sam da postoji software pravljen posebno za Mercedes, ali ga niko u sustini nema, jer je skup, ili vecinom ne znaju kako da ga nabave...
Za sada je samo glasina da postoji.
A najveci broj Mercedesa se krade tako sto provale u kucu, i ukradu kljuc, sto u sustini i jeste najlaksi nacin kradje, kada razmislis
Ovo govorim provereno, ne napamet, vise mozemo na okupljanju.
A sta mislis onda kako ti naprave rezervni kljuc?
Evo ovo npr. nije ovlasteni servis pa rade ljudi kljuceve.Xepoj87 napisao:Fabrika pravi rezervni kljuc, i salje ga ovlascenom servisu, uz potpis sefa servisa, naloga servisera, i 3 potpisa vlasnika vozila.HKS napisao:Xepoj87 napisao:Lose mislis
Mercedes moze da se ukrade samo sa original kljucem, paukom, ili otimanjem auta u saobracaju
Bez kljuca, ni fabrika ne moze da ga upali.
Cuo sam da postoji software pravljen posebno za Mercedes, ali ga niko u sustini nema, jer je skup, ili vecinom ne znaju kako da ga nabave...
Za sada je samo glasina da postoji.
A najveci broj Mercedesa se krade tako sto provale u kucu, i ukradu kljuc, sto u sustini i jeste najlaksi nacin kradje, kada razmislis
Ovo govorim provereno, ne napamet, vise mozemo na okupljanju.
A sta mislis onda kako ti naprave rezervni kljuc?
I tako je za sve vezano za sigurnost vozila(brava, kljuc).