Dobro veče
Re: Dobro veče
Svi su oni isti... 

I ja tako mislim, ali dacemo sansu onima koji se odreknu beogradizma! 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

uhhh mrzi me da pišem referat o famoznom Beogradizmu ili kako ste ga već nazvali.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nikaragva batali tu priču Beograd protiv svih ostalih jer će se neko primiti i nastaće haos neopevan.
A i u startu je pogresan prisrup
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Dobro veče.
Današnji dan verenica i ja slavimo kao drugi rođendan.
Koliko li sam samo klipova na netu pogledao o iznenadnim situacijama u saobraćaju, a eto, danas doživeo i jednu takvu...
Negde između Ćuprije i Jagodine na autoputu ka Beogradu, pri totalno opuštenoj vožnji, 110-ak na sat, u desnoj traci, približavam se šleperu, puštam gas da prođu brža vozila da bih migao da ga preteknem, kad odjednom eksplozija, dim, komadi plastike, gume i ko zna čega sve, direkt u mene...
Epilog: otpala tablica, puknut branik, izgrebana hauba, polomljena metlica brisača, "rupa" na šoferki veličine fudbalske lopte i ulubljena ivica prednjih desnih vrata.
Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je guma proletela kroz šoferku. Direkt u glave....
Glupe protektirane gume.... A i ovi naši prevoznici... Ne pada im na pamet da neku zamene pre nego se ovako nešto desi. Na konkretnom kamionu, po stanju guma, biće još ovakvih situacija...
Inače, Puntić je ekstra slušao na putu oko 1500km. Nije zaslužio ovu ranu...
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Koliko li sam samo klipova na netu pogledao o iznenadnim situacijama u saobraćaju, a eto, danas doživeo i jednu takvu...
Negde između Ćuprije i Jagodine na autoputu ka Beogradu, pri totalno opuštenoj vožnji, 110-ak na sat, u desnoj traci, približavam se šleperu, puštam gas da prođu brža vozila da bih migao da ga preteknem, kad odjednom eksplozija, dim, komadi plastike, gume i ko zna čega sve, direkt u mene...
Epilog: otpala tablica, puknut branik, izgrebana hauba, polomljena metlica brisača, "rupa" na šoferki veličine fudbalske lopte i ulubljena ivica prednjih desnih vrata.
Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je guma proletela kroz šoferku. Direkt u glave....
Glupe protektirane gume.... A i ovi naši prevoznici... Ne pada im na pamet da neku zamene pre nego se ovako nešto desi. Na konkretnom kamionu, po stanju guma, biće još ovakvih situacija...
Inače, Puntić je ekstra slušao na putu oko 1500km. Nije zaslužio ovu ranu...
E jbg, ali dobro se zavrsilo
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Sreća u nesreći pa nema povreda.
Ko će platiti štetu?
Ja se naježim od pomisli da sam u tom trenutku bio na motoru u takvoj situaciji.
Ko će platiti štetu?
Ja se naježim od pomisli da sam u tom trenutku bio na motoru u takvoj situaciji.
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Bila je policija, stigli za pola sata... napravili zapisnik... trebalo bi njegovo osiguranje da plati. A i ako bude problema, imam kasko...
Sad treba ići u Jagodinu po zapisnik.... A i izdržati bez kola dok su na popravci....
Sad treba ići u Jagodinu po zapisnik.... A i izdržati bez kola dok su na popravci....
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
bozza1979 napisao:Dobro veče.

Širim haos!