Mobilne telekomunikacije
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mobilne telekomunikacije
Pocinje opsta nervoza na polju mobilnih telefona, sledece nedelje se ocekuje predstavljanje Note 4...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Fina mala komuna wp korisnika se stvorila na forumu. Nuk uspešno parira svim problemskim pitanjima 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:

samo nam se Laki unervozio, ima tremu uoči predstavljanja Note-a

@m.m
Jeste, wifi sense
Izdrzace jos mesec-dva i posle se vracaju na androidstarac vujadin napisao:Fina mala komuna wp korisnika se stvorila na forumu. Nuk uspešno parira svim problemskim pitanjima

Bice zanimljivo kad heroj izbroji ozbiljne novce za 930 i pocne da je pljuje za par dana, spremite kokice

Treba biti ludo hrabar pa dati tolike pare za W8 phone
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Videćemo koliko će ko izdržati, a možda će se komuna i uvećati. Heroju brzo dosade telefoni, tako da će ga sigurno menjati za neki mesec.
Uskoro izlazi HTC One na wp8.
Uskoro izlazi HTC One na wp8.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ja se sa wp8 družim već dobrih 7,5 meseci i trenutno imam stav da će mi i idući telefon biti wp 

Ja se i dalje drzim stava da su mi ekran, kamera i baterija 3x bitniji od izgleda os-a, kao i da svi vodeci modeli rade dobro na svakom osu.
Meni je sve bitno, zato Note nema alternativu 

Ima raznih korisnika svakako... I meni je note ekstra, samo kazem da bih ga zamenio i za iphone (verovatno hocu kad izadje s velikim ekranom) i za Lumiu (ako izadje 1020 sa velikim ekranom), i izmedju tih telefona ne bi mi smetalo bilo sta kod bilo kog 

Apsolutno. Laki, preneces mi utiske jer cu posle kupovine nove Oktave biti "emocionalno ispraznjen" pa cu ipak morati malo da sacekam sa kupovinom N4.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni je to ugašeno, Wi-Fi uglavnom palim kod kuće. Ne znam kako funkcioniše opcija, ako je zaista smislena, možda razmotrim paljenje.nuk napisao: @m.m
Jeste, wifi sense

Barem kod mene, ne vidim da ću skoro na tu stranu, osim neke više sile. Za sada, ono što mi treba ima, radi lepo tako da sam zadovoljan.podvarak napisao:Izdrzace jos mesec-dva i posle se vracaju na androidstarac vujadin napisao:Fina mala komuna wp korisnika se stvorila na forumu. Nuk uspešno parira svim problemskim pitanjima
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nisam ni ja to koristio, meni je sve popaljeno, zato valjda i punim telefon sest puta dnevno