Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
I agree
To je onaj momenat kada si zaspao, a nemas pojma kada se to desilo.
Vozim ja tako, vozim, vozim, kad odjednom budi me Ilija (suvozac)
Vozim ja tako, vozim, vozim, kad odjednom budi me Ilija (suvozac)

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/484333 ... a-bolnicom
Po ko zna koji put vozač koji je izazvao sudar, ili se sumnja da ga je izazvao da budem korektnan, ima 21 godinu!
Po ko zna koji put vozač koji je izazvao sudar, ili se sumnja da ga je izazvao da budem korektnan, ima 21 godinu!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Po milioniti put puna linija je zid.
Ne mogu da shvatim ljude koji prestižu na punu, a još manje mogu da shvatim kada to rade u špicu turističke sezone na putu koji ne poznaju.
Ne mogu da shvatim ljude koji prestižu na punu, a još manje mogu da shvatim kada to rade u špicu turističke sezone na putu koji ne poznaju.
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Strasno...tuga
Jbg, ovo je neiskustvo mladog vozaca
Ne mogu više da čitam ovu vest, sloši mi se svaki put.
Nema to veze sa godinama, puna linija je puna linija. Neke stvari u saobraćaju su svetinja.
Treba osvestiti ljude malo da znaju šta može da se desi kad sedneš za volan. Dva automobila puna ljudi da pobiješ, alo bre. Pa i da preživiš umro si.
Tapatalk Pro
Nema to veze sa godinama, puna linija je puna linija. Neke stvari u saobraćaju su svetinja.
Treba osvestiti ljude malo da znaju šta može da se desi kad sedneš za volan. Dva automobila puna ljudi da pobiješ, alo bre. Pa i da preživiš umro si.
Tapatalk Pro
Re: AW: Ne brže od života!
Primetio sam da dosta mlađih vozača namerno pretiču preko pune linije. Juče je neki mali Mađar u Corolli TS jedva izbegao auto iz suprotnog smera i to samo zato što smo svi kočili da bi se ubacio 
Normalan čovek bi posle one situacije stao da se sabere a on nastavio da prži kao nenormalan.
Posebno obratiti pažnju na te matore HH-eve. Oni su najopasniji na putevima...

Normalan čovek bi posle one situacije stao da se sabere a on nastavio da prži kao nenormalan.
Posebno obratiti pažnju na te matore HH-eve. Oni su najopasniji na putevima...
Ne znam, meni tako neko da izleti i da uspem da ga izbegnem, izbacio bih zenu i decu napolje i isao za njim. Kao heroj 

I ja bih to uradio
Postoji bolji način, kamera u kolima ko Rusi što furaju, pa da prijavljujemo jedni druge. Recimo 10% od kazne da ide onom koji je podneo prijavu i snimak. Tako će svi biti motivisani i finansijski da imaju kamerice.
Kako bi se na keca sve sredilo u saobraćaju.
Kako bi se na keca sve sredilo u saobraćaju.
Tesko bi to proslo, nismo mi cinkaroski narod kao zapadnjaci 
Kod nas je prakticno i dokazano da batine pomazu. Dok je goli otok radio punom parom, svi su cutali ko zaliveni, dobro pazili da slucajno nije otvoren prozor, kada pricaju o necemu u sopstvenoj kuci ...

Kod nas je prakticno i dokazano da batine pomazu. Dok je goli otok radio punom parom, svi su cutali ko zaliveni, dobro pazili da slucajno nije otvoren prozor, kada pricaju o necemu u sopstvenoj kuci ...

Slabi smo na pare. Ja bih prijavio nekog ko ugrožava živote. Radije bih ga premlatio naravno, ali treba ići ka civilizovanom društvu.
Sigurno bi se našlo dovoljno ljudi koji bi svaku sitnicu prijavljivali. Što se mene tice ok, neka i mene prijave kada nešto zabrljam. Sledeći put cu da pazim.
Tapatalk Pro
Sigurno bi se našlo dovoljno ljudi koji bi svaku sitnicu prijavljivali. Što se mene tice ok, neka i mene prijave kada nešto zabrljam. Sledeći put cu da pazim.
Tapatalk Pro
Ima anegdota iz WWII da su Nemci imali problem sa previše cinkaroša kod nas.
TT
TT