Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Re: Crna Gora kolima

Post od steva_anya »

BG-Bar, ibarskom: nema guzvi, 6-7 patrola uglavnom na ulasku/izlasku iz nekog mesta, dve bile sa radarom, na granici par minuta. Posle PG a pre Virpazara ima jedna nova deonica, dve duple trake. Benzin 1.37-1.4€
E da, u kanjonu je bio presretac, verovatno čeka one koji preko duple obilaze.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja danas opet stigao u Boku, standardno preko Zabljaka. Razlike u odnosu na jun su da ima osetno vise murije i da je grozna guzva u povratku, ali to pripisujem cinjenici da je nedelja. U smeru ka moru bas nije bilo guzve, ali me uhvatilo nevreme kroz CG, smorio sam se ko zmaj. Na deonici kroz CG ima odrona za izvoz, malo malo pa moras slalom po putu da izbegavas kamenje, umalo da se slupam zbog toga....
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Jel sam rekao da ima policije :mrgreen:
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

@Rakhil, Koliko ti je trebalo sada po gužvi do dole (sa granicom)? Prošli put si imao ekstra vreme, svaka čast, ali, pošto ja idem u avgustu kada će biti, kontam, gužve, da znam otprilike kakva su realna prolazna vremena...I u koje doba si sada putovao?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Sad sam napravio najbolje vreme, nekih 7:40, ali to je silovanje iskreno receno. Bilo bi to i manje da nije bilo nevremena kroz Crnu Goru - neki minimum bez ugrozavanja zivota je 7 sati voznje plus koliko pauza pravis. Guzva je bila u povratku, na dole je bilo cak i manje saobracaja nego u junu.

Uvek idem u isto vreme, krenem oko 10 i stignem oko 6 popodne. Granica je smesna, tu bude par kola ispred, ali u povratku je zajebano ako se ide vikendom. Recimo, ja u povratku stizem na granicu za 3 sata, racunaj da ljudim sa decom treba sat vise, to znaci da je na Jabuci guzva od 10-11 pa do rano popodne, jer kontam da niko ne krece za BG u 5 popodne ili tako nesto. Radnim danima nema guzve ni tamo ni nazad, potvrdicu 6-og avgusta kad se vracam.

Prolazna vremena su ti od Beograda mojom putanjom Cacak 2 sata, Uzice 3, Prijepolje 4, Niksic 6 i kusur itd. To je ako si sam u kolima i ne interesuje te potrosnja.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

To su bila i neka moja vremena dok se išlo u CG. Od 2009. ne idemo više.

TT
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

Dobar si. Meni (doduše od Ns preko Valjeva itd) treba bar 9 sati do Novog. Nikad ispod. U kom god sastavu išao pravim pauzice. Bar 2 od bar 15ak min. Nemam pojma, ja po Srbiji dosta kilavim jer malo malo pa patrola...Ali opet, kad se jednom opustim onda me baš snime. A i u Cg ih ima mada tu ima pregovora :)
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Meni je od ZR do Orahovca u Boki (630km) trebalo 11,5h preko NS i Divcibara. Padala mi jaka kisa 90% puta i pravio sam dosta kratkih pauza,mali svako malo trazio nosu. U "normalnim" uslovima i normalnim tempom mi treba 10 do 11h.

T
Panta
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 11:39
Garaža: Superb 3 karavan

Post od Panta »

Rakhil napisao:Sad sam napravio najbolje vreme, nekih 7:40, ali to je silovanje iskreno receno. Bilo bi to i manje da nije bilo nevremena kroz Crnu Goru - neki minimum bez ugrozavanja zivota je 7 sati voznje plus koliko pauza pravis. Guzva je bila u povratku, na dole je bilo cak i manje saobracaja nego u junu.

Uvek idem u isto vreme, krenem oko 10 i stignem oko 6 popodne. Granica je smesna, tu bude par kola ispred, ali u povratku je zajebano ako se ide vikendom. Recimo, ja u povratku stizem na granicu za 3 sata, racunaj da ljudim sa decom treba sat vise, to znaci da je na Jabuci guzva od 10-11 pa do rano popodne, jer kontam da niko ne krece za BG u 5 popodne ili tako nesto. Radnim danima nema guzve ni tamo ni nazad, potvrdicu 6-og avgusta kad se vracam.

Prolazna vremena su ti od Beograda mojom putanjom Cacak 2 sata, Uzice 3, Prijepolje 4, Niksic 6 i kusur itd. To je ako si sam u kolima i ne interesuje te potrosnja.

Kako si mi se posrao u život sa ovim vremenom sad :kuku:

Sad za vikend sam imao "transfer", vozio moje roditelje i bratanice do Meljina. Do tamo 10 sati vožnje. Stajali smo i kad treba i kad ne treba.

U povratku sam bio sam. Krenuo juče u 03:45. Prazan put. Kroz CG sam pretekao 10-ak automobila. Na granici jedno vozilo ispred mene. Usput stajao 3 puta (zaustavljanje od strane pandura u CG), kod mosta na Đ. Tari (da slikam most preko magle) i u Ovčarsko-Kablarskoj za pišanje. I napravim vreme 7 sati i 15 minuta :glavomuzid: I onda ti okačiš tvoje vreme sa astmatičarem i ja uvenem k'o karanfil :klanjamse: :klanjamse: Svaka ti čast :doubleup:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

E moj Panto... vidi se da ne pratiš fabulu. Njegov asmatičar ima LED svetla i alu pedale i alu-print patosnice. Džabe ti 2,0 dCi. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Koliko vam treba do Herceg Novog iz Beograda, i kakvom voznjom?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ja sam do HN stizao za 9 sati sa sve pauzama Puntom 1.2.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Preko Bosne ili standardno? Solidno vreme...
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Одг: Crna Gora kolima

Post od dag81 »

Moje najbolje vreme 2008. do Becica 7h30min iz NS. Nisam divljao ali ni sporo vozio. Naravno noc, krenuo oko 23.45 stigao nesto posle 7. Pauze 2 po 10ak min.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Neo napisao:Preko Bosne ili standardno? Solidno vreme...
Preko Topole i Žabljaka što je put koji ti i preporučujem.
Odgovori