Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ne mozes u saobracaju da funkcionises svakodnevno, a da ne napravis prekrsaj. (pricam o sitnicama)
To bi onda dovelo do prenatrpanosti svega, a 90% bi bili potpuno pointless prekrsaji koji i ne bi doprineli vecoj bezbednosti.
Ja juce na NS auto-putu video beli Megan kako je omasio iskljucenje, pa je onda nastavio do ukljucenja, i tu skrenuo u suprotan smer pod 180 stepeni, da se iskljuci. I tu nista ne mozes da uradis u trenutku, a mogao je da ubije nekoga.
To bi onda dovelo do prenatrpanosti svega, a 90% bi bili potpuno pointless prekrsaji koji i ne bi doprineli vecoj bezbednosti.
Ja juce na NS auto-putu video beli Megan kako je omasio iskljucenje, pa je onda nastavio do ukljucenja, i tu skrenuo u suprotan smer pod 180 stepeni, da se iskljuci. I tu nista ne mozes da uradis u trenutku, a mogao je da ubije nekoga.
Odlicna ideja, treba da se posalje ispred udruzenja Garaza, nadleznima.
Cesto prolaze te gradjanske inicijative.
Cesto prolaze te gradjanske inicijative.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja moram da primetim da u ovom slučaju vozač od 21 godine nije poštovalo propise kao i ona deca semafor u Novom Sadu kao i ona deca od 21 godine u Batajnici.nidza napisao:Ne mogu više da čitam ovu vest, sloši mi se svaki put.
Nema to veze sa godinama, puna linija je puna linija. Neke stvari u saobraćaju su svetinja.
Treba osvestiti ljude malo da znaju šta može da se desi kad sedneš za volan. Dva automobila puna ljudi da pobiješ, alo bre. Pa i da preživiš umro si.
Tapatalk Pro
Možda to i nema veze sa godinama, možda je to neiskustvo ali svi imaju ili su imali 20-21 godinu.
Ne kažem da su mladi krivi i da stariji ne izazivaju saobraćajne nesreće ali očigledno nešto pokazuje!
Nisu džabe one reklame što se vrte na TV-u.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Treba iskoreniti mlade?
- samo polako
Čemu ta provokacija?
Ne znam kako si shvatio da je iko to ovde napisao ali te i razumem u potpunosti za takav stav!
Ne znam kako si shvatio da je iko to ovde napisao ali te i razumem u potpunosti za takav stav!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Klince treba mnogo više edukovati i uslovljavati. Beš ti tu "probnu" dozvolu i njena ograničenja kad on sa 18 može da sedne u vozilo sa 300KS i krene da divlja.
Usijane glave smo i mi bili pa se nije ovoliko ginulo.
Usijane glave smo i mi bili pa se nije ovoliko ginulo.
@samo polako
Sve statistike na svim podnebljima govore da je najrizičnija grupa od 18 do 25 godina i tako će uvek biti.
Sve statistike na svim podnebljima govore da je najrizičnija grupa od 18 do 25 godina i tako će uvek biti.
Tako i treba biti, do 24 i od 64 su rizik
Samo edukacija i prevencija, dece i roditelja
Samo edukacija i prevencija, dece i roditelja
- samo polako
Da pojasnim, mnogo mladih je požurilo da položi po starom ZOBS-u i očigledno da ta obuka nije bila dobra. Na žalost rezulate takve obuke vidimo po naslovima u crnoj hronici.
Taj vakuum između starog i novog zakona je, možda, doveo do ove situacije.
Pritom davno smo konstatovali da je stari ZOBS bio dobar ali se nije primenjivao.
Taj vakuum između starog i novog zakona je, možda, doveo do ove situacije.
Pritom davno smo konstatovali da je stari ZOBS bio dobar ali se nije primenjivao.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ma nije bitna obuka, bitno je vaspitanje. Ni ja na obuci ništa nisam naučio ali sam onog momenta kada sam seo za volan znao šta je semafor i znao šta je puna linija i bio svestan posledica koje nepoštovanje tih pravila saobraćaja nose.
Cenim da je na forumu dosta strebera 
Oni drugi, nemaju vremena, grickaju kasikice od kafe i jurcaju autima

Oni drugi, nemaju vremena, grickaju kasikice od kafe i jurcaju autima

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Obicno se sklone malo na travu... Klasicna prica, kao Punto kod St Pazove...
Sad je bilo isto i prema Zrenjaninu, plavi civilni putno snima (lik u tresi, kao neki ljakse), a iza krivine patrolni punto i zaustavljaju koga treba,
Sad je bilo isto i prema Zrenjaninu, plavi civilni putno snima (lik u tresi, kao neki ljakse), a iza krivine patrolni punto i zaustavljaju koga treba,