O presretačima
Re: O presretačima
Ja baš sutra putujem do Kumanova u Makedoniju iz Beograda, kakva je situacija sa patrolama i saobraćajnom policijom, kojim tempom da se držim a da ne budem u nekom većem problemu pošto sam u škripcu sa vremenom pa mi baš ne odgovara da se vučem po Makedoniji?
edit:
Kakva je situacija na granici sa Makedonijom? jel ima gužve?
edit:
Kakva je situacija na granici sa Makedonijom? jel ima gužve?
1.9 tdi cipovan,nema brze od togaH4wkeye napisao:Pa dobro, nije lose. Golf 4 pretpostavljam da je neki GTI. Ti idu sasvim lepo

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

@Libero sobzirom da polako pocinje sezona, pretpostavljam da usput ima dosta policije/presretaca/radara, tako da nemoj previse po gasu

hvala ti 

AMSS nje od pomći jer znaju koliko se čeka na izlazak iz Srbije, al pojma nemaju koliko se čeka na ulazak u Makedoniju.
Na auto putu si do 160 km/h u zoni novčane kazne od 2500 dinara.
Vodi računa kad siđeš sa AP. Tamo ume da bude policije, a ima i dosta zona radova.
Na auto putu si do 160 km/h u zoni novčane kazne od 2500 dinara.
Vodi računa kad siđeš sa AP. Tamo ume da bude policije, a ima i dosta zona radova.
Natürlich, pitaj Shone190astefanan napisao:1.9 tdi cipovan,nema brze od togaH4wkeye napisao:Pa dobro, nije lose. Golf 4 pretpostavljam da je neki GTI. Ti idu sasvim lepo

- Sase_mk
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 09:58
- Garaža: Audi A5 SB B9
@Libero, Juce kad sam se vracao iz Beograda, video sam samo tu patrolu sa Presretacima po autoputu. Druge patrole nisam video, a bogami sam zagledavao u svakoj Audi, 607, 407 i sl. Isto tako video sam i jednu patrolu na benzinskoj pumpi kaj Vranje i jednoj nesto ispred Bujanovca, ali samo su sedeli u kolima. Na granici sam minao odmah, nije bilo nikakvih guzvi ni na Makedonskoj ni na Srpsoj. Sto se tice autoputa u Makedoniji, tu imas samo 15km autoput od granice do Kumanovo. Tu je dozvoleno 130km/h. Tamu skoro nikad dosad nisam video policije, ali i da vozis po propisima(140) put je svega 10min tako da nemas razloga za brzanje.
Sto se tice Golfa 4, taj je bio neki TDI.
Sto se tice Golfa 4, taj je bio neki TDI.
a koji ce drugi, zna se koje je najbrze auto 

-II-Velja napisao:Natürlich, pitaj Shone190a
Zamal' da najebem veceras.
Beli BMW 520d F10. BG 591 ..
AUto-put kroz Bg.
Srecom, zaustavio nekog lika pre nego sto sam naisao. Nisam bio u velikom prekoracenju, al sigurno bi me zaustavili.
Beli BMW 520d F10. BG 591 ..
AUto-put kroz Bg.
Srecom, zaustavio nekog lika pre nego sto sam naisao. Nisam bio u velikom prekoracenju, al sigurno bi me zaustavili.
Pazite se!Kontrole su sada i to u punom obimu.Autoput je svaki dan pod kontrolom presretaca i policije sa radarima.Tolerise se do 140.
Kad sam išao u Niš pre neki dan, stajali su pred niškom naplatnom rampom i merili, panduri su zaustavljali posle rampe. Ćale je proleteo sa nekih 145 km/h, ali nas nisu zaustavili posle rampe, nadam se da neće biti čestitke. Kad smo prolazili, niko nas nije 'nišanio', dva pandura u civilu su stajali sa strane i čini mi se jeli/pili nešto.
Čini mi se da su svi zaustavljeni automobili imali strane tablice.
U povratku su snimali/merili kod Ćuprije na nadvožnjaku (hvatali su pravac Bg-Niš), a panduri su ogradili autoput i sve usmeravali ka parkingu gde su odvajali za kažnjavanje.
Čini mi se da su svi zaustavljeni automobili imali strane tablice.
U povratku su snimali/merili kod Ćuprije na nadvožnjaku (hvatali su pravac Bg-Niš), a panduri su ogradili autoput i sve usmeravali ka parkingu gde su odvajali za kažnjavanje.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Strance zaustavljaju odmah jer njih moraju da vode kod sudije. Za nase tablice ne moraju da zaustave, traze vlasnika preko tablica i salju na adresu.