Lamborghini Huracan
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Lamborghini Huracan
Sve vise mi leze dizajn, kao i kod prethodnih modela. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
:p

Vrhunski je auto. Jedino što za mnogo manje novca dobiješ potpuno isto auto, samo sa drugim bedžom i sa verovatno još boljim enterijerom.

Pozdrav
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Verovatno se misli na R8 koji treba da se pojavi. Da li ce biti bolji tek cemo videti, a sto je mozda jos bitnije da u ovoj klasi odnos ulozeno/dobijeno bas nema veliki znacaj, jer je kupovina ovakvog vozila sama po sebi iracionalna. 

Mislim da 90% vlasnika ovih automobila ima potrebu da auto predstavlja jak brend (i ja da ga kupujem bih to zeleo) a samim tim je poredjenje R8 i Lamba smesno.
Mogu na papiru i GTR i on da se porede po nekim stvarima, ali da neko pita koji hoces da je besplatan i besplatno odrzavanje, samo GTR fanatici bi ga uzeli. Jednostavno je tako, noje to nikakva bolest, slicno je sa svim stvarima. Ne moze umbro da proda skupe patike kao najk, ne moze guarana da bude red bull, ne moze ni audi da bude lambo.
Mogu na papiru i GTR i on da se porede po nekim stvarima, ali da neko pita koji hoces da je besplatan i besplatno odrzavanje, samo GTR fanatici bi ga uzeli. Jednostavno je tako, noje to nikakva bolest, slicno je sa svim stvarima. Ne moze umbro da proda skupe patike kao najk, ne moze guarana da bude red bull, ne moze ni audi da bude lambo.
Strasno je sto posten covek ne moze ni sesti u taj auto, od sedista do krova 95cm... pa nismo svi italijancici 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Lamborghini Huracan
Izuzetno mi je zanimljiva cinjenica da na najnovijem lambu km sat laze 10kmh vec na 160kmh, a neko onda tvrdi da mu se km sat gadja sa gpsomdragvorl napisao:

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Ne mora km sat da bude precizniji na lambu nego na puntu. Ne naprave oni pogresan km sat zato sto je to neka umetnost napraviti da radi kako treba, jednostavno je individualna stvar ko ce ga kako uraditi. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Lamborghini Huracan
Pa km sat mora da laze, ne sme iz fabrike da izadje tacan po zakonu, citao sam negde.
Zanimljivo mi je da se na nekim autima preko dijagnostike moze videti prava brzina, npr. Na km satu 200kmh, na dijagnostici 190 kao na gpsu.
Zanimljivo mi je da se na nekim autima preko dijagnostike moze videti prava brzina, npr. Na km satu 200kmh, na dijagnostici 190 kao na gpsu.
Dovoljno je staviti malo veci profil gume ili vece felne sa neodgovarajucim gumama (kod nas cest slucaj) i ponistice se ta greska. A i njima u fabrici nije nikakav problem da naprave tacan brzinomer, sve je u kalibraciji, ako hoce mogu da naprave i da pokazuje manje, samo sto to vec ne sme.
Имам једно потпитање...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ivan napisao:Pa km sat mora da laze, ne sme iz fabrike da izadje tacan po zakonu, citao sam negde.
Po propisima sme da pokazuje tacno, ne sme manje.

Na manje sam i mislio. S tim da ja jos nisam vozio/vozio se u autu da je 100% tacan, proveravao sam u 5-6 auta.
Имам једно потпитање...