Pre recimo godinu dana idem Gazelom ka NBGD-u desnom trakom i vidim da svi idpred mene beže u levo. Prilazim kritičnom mestu i vidim čoveka odrpanog, zapuštenog, s neurednom bradom kako se tetura desnom ivicom kolvoza. Okrenem 92, predstavim se i kažem o čemu se radi i žena mi kaže da će me prebaciti na saobraćajnu policiju da im objasnim tačno gde se dotični nalazi.... Javlja se baja iz saobraćajne i ja se opet lepo predstavim i opišem sve i kažem da se pijani klošar tetura Gazelom i da će ili neko ubiti ili da će da skoči. E tu kreće veselje. Pita mene dotični kako znam da je pijan. Ja reko ne znam ali predpostavljam po ponašanju, a pn meni krene da objašnjava kako to nije lepo i kako "gospodinu možda nije dobro" Ja da ga otkačim ne bi li seli u kola i pokupili ga što pre pomirljivo kažem da je moguće, a on nastavlja sve u istom stilu kako znam da je klošar... i tako u tom nepotrebnom pokušaju da se ja naučim lepom ponašanju prođe sigurno dva minuta za koje je nesrećnik mogao da ostane pod točkovima nekog busa.
Texonja napisao:Covek u mesarskom belom mantilu na kojem pise "veterinarska organizacija Cenej" ide od kuce do kuce i deli otrov za pacove. Navodno deli, a ustvari ti prvo uvali otrov u kesici, onda ispise racun za 500 din na tvoje ime i ceka novce. Kao,
Ja znam za neke regularne akcije deratizacije, dođu kod ljudi koji imaju podrum, šupu ili slične prostorije i postave otrov ako hoćeš. Ali ne naplate ništa.
nikaragva napisao:
Meni su bili neki likovi, pricali nesto o isusu i rekli kako ima neko dobro predavanje. Usput mi je rekao kako je posadio dosta paprike i lose rodilo, kaze susa bila. Pa reko jesi li zalivao? On kao gleda u mene i kaze da nije. E jbt, pa sta si ocekivao da se ti bog poslati kisu, jer ides na neka predavanja o isusu
Tu kod tebe u kraju ima jedno 20 raznih hrišćanskih sekti, svaka propoveda neko svoje, različito učenje. Po Beogradu nam od hrišćanskih dolaze samo Jehovini svedoci. Od nehrišćanskih se ponekad pojave Hare Krišna, traže novac rečima "Krišna Hare nema pare".
Pre recimo godinu dana idem Gazelom ka NBGD-u desnom trakom i vidim da svi idpred mene beže u levo. Prilazim kritičnom mestu i vidim čoveka odrpanog, zapuštenog, s neurednom bradom kako se tetura desnom ivicom kolvoza. Okrenem 92, predstavim se i kažem o čemu se radi i žena mi kaže da će me prebaciti na saobraćajnu policiju da im objasnim tačno gde se dotični nalazi.... Javlja se baja iz saobraćajne i ja se opet lepo predstavim i opišem sve i kažem da se pijani klošar tetura Gazelom i da će ili neko ubiti ili da će da skoči. E tu kreće veselje. Pita mene dotični kako znam da je pijan. Ja reko ne znam ali predpostavljam po ponašanju, a pn meni krene da objašnjava kako to nije lepo i kako "gospodinu možda nije dobro" Ja da ga otkačim ne bi li seli u kola i pokupili ga što pre pomirljivo kažem da je moguće, a on nastavlja sve u istom stilu kako znam da je klošar... i tako u tom nepotrebnom pokušaju da se ja naučim lepom ponašanju prođe sigurno dva minuta za koje je nesrećnik mogao da ostane pod točkovima nekog busa.
A slusaj ovo, kod ortaka na parkingu zgrade vec mesecima stoji jedan auto... Ima nove table, gume ispustile, toliko je postao prljav da se skoro ne vidi unutra, otkljucan je, vide se digute rezice. Svima pada na pamet da je ukraden bio pa ostavljen jer nije od komsija a ne mrda pa vec pola godine, a novji, nije kanta. Zvao ortak da prijavi da provere itd, malo ga slali s jednog telefona na drugi, i na kraju ipak corak
Problem je sto je auto registrovan izgleda, a registrovan auto na regularnom parkingu = komunalci ne mogu nista.
Ovde mora da se proveri da li je prijavljena kradja.
Internet provajder BeotelNet-ISP je u blokadi od 29.03.2012. - 470 miliona dinara !
Zvao sam ih jutros,jer u petak treba da platim racun. Kazu mi bice sve ok,slobodno uplatite,postigli su dogovor sa bankom !? :trljamoci:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.