Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Crna Gora kolima

Post od Rakhil »

Ja se popeo dva puta u mesec dana na Rudnik za sat vremena, ali sta tebi da objasnjavam kad ti ne znas ni da krenes iz mesta a daa ne ugasis auto :kezo:
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Crna Gora kolima

Post od Ivan »

:rofl:

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Milos napisao:Au bre Pajo sto nasedas na provokacije ?
Ne nasedam. Objašnjavam zbog drugih. Njemu nema rezona ništa objašnjavati.
Rakhil napisao:Ja se popeo dva puta u mesec dana na Rudnik za sat vremena
Sa Bežanije? Ti si nisko leteo. :isplazijezik:
Mada, lako je tebi kad ne voziš porodicu pa možeš da divljaš. Ja sam morao da budem suzdržan. :D
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Realno, nemam pojma ni za koliko sam se popeo na Rudnik, ni koja tacka se uzima za Rudnik, ali hocu da nerviram KDmana :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

:kezo:

Izmeri u povratku od skratanja sa magistrale ka mestu Rudnik do plavog mosta.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

golf 2 1.6 td beograd(rakovica) - budva = 6.5 sati. Stajanje 2x zbog policije i jednom za gorivo.

To je bilo 2002. i bio sam suvozac i nikad posle toga nisam uspeo brze da stignem.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

A vozac je clan foruma :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ja mislio da KD ume sitno da secka u krivinama, kad ono amater, Paja bus driver i onaj Classic brzi od njega :kuku:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Classic isto ide kao Focus na istoj deonici...i to suzdržano zbog žene i dece ;)
KDman
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 22:14

Post od KDman »

Paja napisao:Da li si ti svestan da do Mladenovca ima 50 km gde se vozi 120-140? Od Mladonvca do pred samo pentranje na Rudnik može da se vozi 100 bez problema? Na kraju dođeš na poslenih 15-ak km krivina koje voziš sporo. Kad to uprosečiš dođeš do 100 i eto ti sat vremena.
Da Pajo da, ali od Mladenovca kad kreneš ima krivina, lošeg puta, policije, krivina ispred Topole. Posle Topole katastrofa, usko, krivine suženja. Ima mesta gde s ene možeš pošteno mimoći sa kamionom. Ispod Rudnika se taljiga 20 na sat za kamionima, koji se en mogu pretictii. Uz sve, ceo put od Mladenovca je opasan, od Topole katastrofa.
Neki dan sam prošao put Konjarnik - Topola - Čačak - Prepolje - Jabuka - Žabljak - Šavnik - Budva. Putovao sam ravno 11 sati, uz čekanje na granici oko 1 sat, ručak i jednu manju pauzu na Zlatiboru.
Mislio sam da si ozbiljan čovek. Ej 1 sat Zvezdara - Rudnik u puntu sa decom i ženom! Čista laž, ili tvoja obmana samog sebe! I čim vam ne paše ja sam trol, mange, itd. Neke "krivne" itd.
Sram da vas bude. Šta drugo da kažem!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

starac vujadin napisao:Classic isto ide kao Focus na istoj deonici...i to suzdržano zbog žene i dece ;)
Focus JE Classic :) Bar Rakhilov, iako je skinuo bedz, pa se folira da je original
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

Pih, pisi brisi, duboko disi.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

@ KDman

Ti kad bi uključio mozak shvatio bi da ja ne lažem i da si ti putovao manje više isto kao i ja.
Tvojih 11 sati manje 1h za granicu i recimo 1h za ručak ispadaju mojih 9h, s tim da je od Nikšića kraće do H Novog nego do Budve, tako da ispada da si ti brže stigao od mene.

Za razliku od tebe ja put do Mladenovca znam napamet, a dalje ka Topoli nije bila ni blizu katastrofa kakvom je ti opisuješ. Sreo sam ukupno dva šlapera Knjaza Miloša i nijednu policijsku kontrolu. Jbg lepota noćne vožnje.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Pajo, gde mi da nadjemo zajednicki jezik kome ne valja put preko Zabljaka? Pa to ja automatska diskvalifikacija u svakom normalnom drustvu :dobarvic:
KDman
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 22:14

Post od KDman »

Najgori deo puta Beograd - Budva, je upravo deo Topola - Rudnik, nije mnogo bolje ni Mladenovac Topola. Ima i u CG sličan deo oko Šavnika, pa mi nije jasno ako ovih prvih 100 km, prevezeš za 1 sat, zašto posle ideš 50 km po jednom satu, po boljem putu? I nemožš ni na autoputu 120 prosek (za tih 30km), jed dobar deo je izlaz iz Bg, naplata putarine i sl. Ni tu ne možeš 100 da lako hvataš prosek sa puntom. A gde ostalo?
Nije mi logično, ali ajde, nije mi cilj trolisanje.

Rakhil
Delovi puta od mosta preko reke Tare do Žabljaka je katastrofa i opasan. Popneš s enekih 800mnm. Nije bolje deo od Šavnika do nove deonice.
Poslednja izmena od KDman u 04 Avg 2014, 19:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori